pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499
|
perse me mungon o njeri pa shpirt??????????
ti qe e refuzove dashurine time,ti qe luajte me ndjenjat e mia,ti qe je njeriu i vetem qe desha.pse????????????
pse e lejove deshtimin e dashurise sone,ti qe per hir te shoqerise sakrifikove dahurine.ti o qenie mizore qe e hodhe poshte ndjenjen time,ndjenjen tone?apo...ti nuk kishe ndjenje.kjo duhet te jete,sepse dashuria nuk mohoet kur te vjen.
me bren ndergjegjja,sa here te shikoj,habitem si vazhdoj ende te dashuroj.
ti qe tallesh me te tjeret,e nje veshtrim shkarazi nuk ma hedh.ke frike...ke frike te ndeshesh me syte e mi.
ti je nje njeri qe nuk i meriton lotet e mi,vuajtjen time,dashurine time,gjithshka qe ta dhashe ty,ti nuk e meritoje.ishe i padenje per dashurine time.ishe nje qenie mizore e pashpirt qe kur ue qaja,ti qeshje.kur une flisja ti bertisje.une isha jugu,ti ishe veriu.
po ha veten me thonj,pse nuk te harroj dot,pse nuk te largoj nga mendja??pse ste urrej sa dua te te urrej,pse te dua akoma,ndersa ty sta ndien per mua.pse????a ma thua???jo nuk te flas dot,shoket e tu tallen me mua,veshtrimi im ste thote asgje,dhe si gjithmone midis nesh ekziston nje oqean lotesh,te derdhura nga kto sy qe shkruajne ketu.......