Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Sa nevoj kisha sonte per ty. Te pakten zeri yt do te me dehte me shume se alkoli qe bredh ne trupin tim, i vetmi ilac qe kujtoja se do te me bente te te harroja, por smunda.Por ti nuk u bere e gjalle dhe me le ne mjergullen e syve te mi qe driten se shohin aspak.Tani duhet te pres pervec diteve edhe netet te kalojn ne menyre qe koha te humbi dhe ti te vish si ylberi pas shiut.Dhe tani bredh kuturu midis qenies dhe pavetedijes si endacak i dashurise se humbur ne inkonshin tim qe luan nje kaba me violine si himn i endrave te thyera.Jam midis njerzve por perseri ndihem vetem , ndihem si i braktisur nga vetevetja, nga bota , nga ti...O zot perse asgje s'arrin te ma mbush kete boshllek qe kam ne stomak e qe me gerryen pak nga pak.Perse duhet cdo cast te gjej dicka ku te preh shpirtin tim te drisht, te gjej nje shpres a nje synim ku endrat e mia mos ti kthej ne trishtim. Sa nevoj kisha per ty sonte , por ti humbe dhe me klithje heshtje ma corre shpirtin pa meshire . Sa nevoj kisha per ty sonte , por ti humbe , humbe , humbe...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Janar 2006 04:12
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Kjo pritje ka emrin tend...

Mbremjeve mendja me rri tek ty aq gjate
Saqe gjumi ka filluar te te marre inat...

Te pres te vish,
qe mallin ta bej pluhur dhe ta shes
per te droguarit e dashurise... thone se malli mbyt mallin
ashtu si me mbyt mua kjo pritje.

Ne ditet e mia pa ty... humb.
hajde me gjej shpirti im
perpara se malli me kafshime pritjesh
shpirtin te ma vrasi...

Po mbyll syte... Erdhe?! E dija qe do te vije endrrash...
Hajde shpirti im me puth tashme pastaj te shkojm...
Kam frike se mos vjen mengjesi...
Zgjimi eshte vuajtje ...

Mesazh i vjetër 03 Janar 2006 05:12
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

perse me mungon o njeri pa shpirt??????????
ti qe e refuzove dashurine time,ti qe luajte me ndjenjat e mia,ti qe je njeriu i vetem qe desha.pse????????????

pse e lejove deshtimin e dashurise sone,ti qe per hir te shoqerise sakrifikove dahurine.ti o qenie mizore qe e hodhe poshte ndjenjen time,ndjenjen tone?apo...ti nuk kishe ndjenje.kjo duhet te jete,sepse dashuria nuk mohoet kur te vjen.

me bren ndergjegjja,sa here te shikoj,habitem si vazhdoj ende te dashuroj.
ti qe tallesh me te tjeret,e nje veshtrim shkarazi nuk ma hedh.ke frike...ke frike te ndeshesh me syte e mi.
ti je nje njeri qe nuk i meriton lotet e mi,vuajtjen time,dashurine time,gjithshka qe ta dhashe ty,ti nuk e meritoje.ishe i padenje per dashurine time.ishe nje qenie mizore e pashpirt qe kur ue qaja,ti qeshje.kur une flisja ti bertisje.une isha jugu,ti ishe veriu.

po ha veten me thonj,pse nuk te harroj dot,pse nuk te largoj nga mendja??pse ste urrej sa dua te te urrej,pse te dua akoma,ndersa ty sta ndien per mua.pse????a ma thua???jo nuk te flas dot,shoket e tu tallen me mua,veshtrimi im ste thote asgje,dhe si gjithmone midis nesh ekziston nje oqean lotesh,te derdhura nga kto sy qe shkruajne ketu.......

Mesazh i vjetër 03 Janar 2006 16:30
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

C'dite e bukur eshte kur zgjohesh nga zeri yt. Kujton se je zgjuar ne parajse dhe ke ate qetesi qe se ke patur kurre. Harrova te te them mire mengjes shpirti im, por ti e di qe cdo fraksion sekonde te dites time te eshte dedikuar vetem ty.Me ke lene pa fjale sot...O zot zeri yt me deh me vibrimin e tij ne mendjen time, po ndalem nje cast ta shijoj magjine e ketij momenti. Ika...

Mesazh i vjetër 03 Janar 2006 19:35
diabolic
bastard_inside

Naten shpirti im, shihemi endrrash...atje ku jemi dy trupa nje shpirt.

Mesazh i vjetër 04 Janar 2006 07:03
diabolic
bastard_inside

Perse me nje xhest tendin e gjithe keshtjella e iluzioneve te mia bie dhe shkaterrohet pa meshire .Dritehijet e imazhit tim jan te zbehta nga menefregizmi i dashuris tende qe bredh neper indiferenc sikur te ishte personifikimi i asgjes se nje ndjenje.Jam mbeshtjell nga nje mbulese emocionesh si kryet e malit me debore dhe perpiqem ti dalloj nga njera tjetra ,e smundem. Sado qe perpiqem te heci perpara ky udhekryq me sjell po tek e njejta rruge , me sjell po te té njejtat iluzione qe te marrin pjese nga shpirti pak nga pak me synimin per te te lene te gjalle sepse je ushqimi i tyre i preferuar.Smund jo te betohem , jam i lodhur ... Por e di qe me nje fjale tenden do te ndryshosh perseri gjithcka, do te krijosh perseri iluzione vrasese. E perseri do te me vrasesh pak nga pak, ndoshta do ta besh pa dashur , por do ta besh ama...

Mesazh i vjetër 06 Janar 2006 16:53
diabolic
bastard_inside

Midis endrrash dua te vij tek ti e te te puthe deri sa mengjesi te agoje . Tashme ti po fle dhe gjumi te ka pushtuar te teren . Sa zili e kam gjumin kete moment dhe sa xheloz jam me te.Sa xheloz jam me gjithcka qe te rri afer, jam xheloz edhe per ajrin qe te futet ne mushkeri.Si guzon ai te futet brenda teje?! Jam i cuditshem sonte e di...Dua te vij tek ti , e smundem. Jam gjithmon keshtu kur bie ne dashuri i them vetes . Po une kam rene ne dashuri vetem me ty, vetem me ty.E te dua vetem ty, pritme shpirt po vij endrrash...

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 04:13
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Mos prit me asnje lajm nga une.Ti vdiqe perfundimisht per mua.
Ai menefregizmi jot, prej burokrati apo si ta quaj ne keto caste zemerimi
me cojne drejt vargjeve te kenges qe dikur me dhurove ti..."Mos me thuaj jo"
te Mentor Kurtishit....
Ah, vertet te ishte mbytur e dashura ne Bune????
apo, nuk gjete mjet tjeter per te me rrembyer trute e mia?????!!!
Te njoha ne deshperim...te lashe ne lumturine tende familjare!...
Kuptoje se sot, asgje s`paska rendesi per NE,-qe gjasme
ishim gjithcka per njeri-tjetrin...
Me kot vazhdoj te shkruaj...me kot...thjeshte jam mesuar te shkruaj
dhe te shpreh cfare ndjej momentalisht...
Ah, harrova...Sa dite kan me kalu ne qetesi?????Pafundesisht....

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 04:19
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Unhappy

Se kisha besuar se do te te urreja me gjithe forcen e dashurise qe kam thelle ne shpirtin tim...

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 04:29
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Urrejm personat qe kemi dashur shume... Eshte nje fije e holle qe ndan dashurine me urrejtjen dhe ne jemi ata qe duhet te mbajme ekuilibrin si akrobat te dashurise . Une urrej vetem faktin se e dua me shume se veten , vetem kete gje urrej .

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 04:33
Ora tani: 08:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar