kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
[QUOTE]Po citoj ato që tha cecilia2006
Arsyetimi jot Enya ishte i drejte,ashtu eshte, ka gjithandej njerez te "mire & keqinj"...
Dikur thonin plakat qe: Nqs e do burrin qefli merre shkodran"
Pastaj me mire te dali syri se nami...ndoshta ju ka dal nami i keq edhe pse ato te jugut mund te bejne me shume se ju. [/QUOTE ]varet se si e shikojm tjetrin, me cfar syri filimisht e analizojm tjetrin dhe nxjerrim konkuzionet tona...
p,sh kur nuk e njohim diken dhe e takojm per here te pare, ato te dhena te kqija qe dikush na jep mbi te, me ate syrin e dyshimt do e shikojm... edhe nene terezja nqoft...
power of suggestion
kuptohet! kjo ndodh vetem tek njerzit qe merren me llafet e plakave, apo te botes, si ne ket rast:p mendje kurjoze femre hesapi
p,sh mund te flasim mbi ket ceshtjen veri jug deri neser pa pushuar, po bodh se nuk me pelqejn tifozdheqet krahinore shume...
por VECANARISHTshijoj dicka ktu ne forum! (ose kam shijuar fillimisht duhet t'them)p,sh une vij nga veriu, hyra ktu me emrin kurti, e kuptoj komplet imazhin tim ne syte e ndonje injoranti shqiptar apo jugor qe me takon ktu per here te pare, ose marrin thjeshtesin dhe fjalorin tim te varfer nga ana letrare ndoshta, qe mund t'jap imazhin e nje qenje primitive cobani nga shkrepat e veriut incapable of understanding these deep sophisticated creatures that strive for abscurity!! kte kam shijuar me shumne se asgje ktu, with silent joy, and somehow, most of the time i end up using the word pathetic at the end, while laghuing with myself!
i dont know why! or maybe i think i do!
( nejse, e mbaj mend qe mke porositur te mos flas anglisht, pa merak asgje e keqe! munges kosiderate, vetij e gjithe verioreve ndoshta edhe kjo?! )
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|