Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Interneti dhe Shqipëria > Dashuri në Chat, vodhi 50 mijë USD Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 3.80.
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha Ana
A me jepni nja 50 000 dollare? Se sa bleva nje shtepi dhe jam ne borxh deri ne gryke me banken. Me duhen 50 000 dollare o njerez.M'i dergoni me Western Union. Pranoj dhe ceqe, dhe cash, po hajde po e bej zemren hambar, po ju pranoj dhe kartat e kreditit.
Help Me!

ana o shpirt o  zemer, o budallaqe  femer,  ti jap  zemra jote ty.. po mduhen  5 mij $ i her mu  se po smi   dhe neser... iku jeta ime.. dhe ti   sbesoj se  jeton dot pa mua.. ketu   do e tregosh dashurine tende ndaj  meje..(  se meqe ra llafi dua te bej nja  2 jav pushime :p)

mua  sme duket ndonje  coc kushedi  e madhe.. jo per gje po kam qen i implikuar ca here ne keto gjera kam  shitur  aksese  AOP  , kur isha  sop, lol... 

dhe ti  fajtor  mos u hiq   sikur ske ber nai  cik korrupsion..    

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2006 06:32
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana
Whatnot

Regjistruar: 18/02/2003
Vendbanimi: Ja ketu
Mesazhe: 405

Thashe ta provoja dhe une nje here me keto anonimet. ....
Mbase me jepte njeri 50 000 dollare. Po deri tani asgje. ....Hic fare. ...... Me sa duket ky forum nuk paska njerez qe e hane sapunin per djathe.

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2006 01:35
Ana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana Kërko mesazhe të tjera nga: Ana Shto Ana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha Ana
Thashe ta provoja dhe une nje here me keto anonimet. ....
Mbase me jepte njeri 50 000 dollare. Po deri tani asgje. ....Hic fare. ...... Me sa duket ky forum nuk paska njerez qe e hane sapunin per djathe.

kemi bere nga keto perpara ne hahah
me ne nuk luhet cfar e jane ketu ne forum jane te rrezikshem

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2006 01:38
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana
Whatnot

Regjistruar: 18/02/2003
Vendbanimi: Ja ketu
Mesazhe: 405

E shoh qe te rrezikshem jeni, nuk me dha asnjeri 50 000 dollare. Hmmmm duhet te jesh me te vertet shume i zgjuar dhe i rafinuar mos me dhene nje te panjohuri online 50 000 dollare.

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2006 05:33
Ana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana Kërko mesazhe të tjera nga: Ana Shto Ana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Ana
E shoh qe te rrezikshem jeni, nuk me dha asnjeri 50 000 dollare. Hmmmm duhet te jesh me te vertet shume i zgjuar dhe i rafinuar mos me dhene nje te panjohuri online 50 000 dollare.

Me 50.000 dollare une i fus nje vrapi ne Suedi, gjej nje suedeze ene martohem me te per 2 vjet, i jap 20.000 asaj per 2 vjet ene marr dokumentat. 30.000 e fus ne xhep per ta shpenzuar me vone. Keshtu qe eshte mese normale qe te mos te jap ty 50.000

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2006 06:37
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Kjo histori me duket eshte e shpikur. Gazeta Shekulli eshte ne gjyq dhe personi ne fjale ka fituar shkallen e pare. Nese fitohen dhe shkallet e tjera gazeta do i jape personit nje shume te madhe parash si demshperblim.

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2006 15:06
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kjo histori me duket eshte e shpikur. Gazeta Shekulli eshte ne gjyq dhe personi ne fjale ka fituar shkallen e pare. Nese fitohen dhe shkallet e tjera gazeta do i jape personit nje shume te madhe parash si demshperblim.

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2006 22:47
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

si nuk me akuzon dhe mu ndonje gazete qe ti fus dhe une ne gjygje..

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2006 22:48
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
si nuk me akuzon dhe mu ndonje gazete qe ti fus dhe une ne gjygje..

A don ti coj ndonje email une gazetave me ndonje thashethem rreth teje? Vetem se mos del e vertete pastaj

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2006 23:13
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

A don ti coj ndonje email une gazetave me ndonje thashethem rreth teje? Vetem se mos del e vertete pastaj

hahahahahah po jo te vertetat se te vertetat e mija jan ne shesh dhe sjan shume interesante por me ja fute ndonje rrene pshm filanja kapi me zor nje burre te martume 2 metra te gjate...

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2006 23:18
Ora tani: 04:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Interneti dhe Shqipëria > Dashuri në Chat, vodhi 50 mijë USD

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar