Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfar s'do benit kurre ???
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Kurre sdo beja dashuri me zezak,spanjoll, e rraca te huaja(pervec se NJI-Shqipe)!

(Ky asht rrealitet).

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:08
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

Eric.. hahahahaha

O ti suksi pse shkruan ne forum ,kur vjell kaq shume ndaj shqipetareve?

per temen s'mund te flas per asgje,pasi te nesermes si dihet asnjehere,por mendimi i iliruses me pelqen shume.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:12
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
kurre sdo u martoja me nje mashkull qe eshte rritur ne shqiperi....

kurre nuk do te mundja te harroja kete dashuri qe kam per ty

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:16
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

2 - ............ nuk do te lendoja kurre nje femer .................

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 23:37
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
2
- ............ nuk do te lendoja kurre nje femer .................

glaukus shume vendim te veshtire ke marre o lal

veshtire te mbahet

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 00:00
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

glaukus shume vendim te veshtire ke marre o lal

veshtire te mbahet

.......... ka shume kohe qe e kam marre kte vendim .................

................. dhe deri tani e kam mbajtur ......................

p.s. ........ sepse : Ne qofte se do te jesh i lumtur Dashuro ............... dhe kurre mos lendo ate qe ke dashur apo ate qe do dashurosh ............

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 00:17
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

.......... ka shume kohe qe e kam marre kte vendim .................

................. dhe deri tani e kam mbajtur ......................

p.s. ........ sepse : Ne qofte se do te jesh i lumtur Dashuro ............... dhe kurre mos lendo ate qe ke dashur apo ate qe do dashurosh ............

cte them glaukus te lumte kaq

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 00:27
Glaukus
i heshtur ....

................. nuk do ta braktisja kurre nje ............. shok / shoqe .............

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 00:59
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

kurse uen nuk do merrja kurre te dashurin e shoqes sime.........apo te prishja nje familje............kam pare shpesh te behet kjo gje kaq e ulet..........

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 01:11
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

une kurre nuk do flisja per shoqet e mija dhe sikur te prishem me to..

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2006 07:10
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfar s'do benit kurre ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar