Mbreteresh
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/01/2008
Vendbanimi: Large vendlindjes!!!
Mesazhe: 296
|
Citim: Po citoj ato që tha kotka
Une e dashur Donika kam mbajtur ditare dhe mbaj here mbas here tek i fundit mund te kem nja 6 muaj qe nuk kam shkruar (kjo shenje e mire) , shume nga ata i kam grisur ose djegur, se kur u shkoj mbrapa dhe i lexoj me shume merzitem se sa gezohem mbasi jeta ka me shume hidherime se sa gezime dhe njeriu ka tendencen te shkruaj me shume kur eshte i hidheruar dhe jo kur eshte i gezuar.
Kur jemi te gezuar fluturojme dhe i vetmi mendim eshte si te jemi ne kontakt me te tjere qe te ndajme kete gezim.
Mua me pelqen shume kjo teme dhe nuk keqkuptoj asnjerin.
Sot pershembull do ti shkruaje nje leter shume te lezetshme vetes.
----------------------------------------------------
Rri aty ne qoshe where you belong dhe mos u perziej ne asgje, leri djemte e tu te gabojne, te pengohen dhe te ngrihen perseri, leri ata ne duart e Zotit se deri me sot ishin ne duart e tua dhe ti e bere detyren tende. Kjo te mjafton.
Ketej e tutje eshte rradha e tyre per te gabuar ashtu sic gabove ti dikur....
vetem keshtu do te mesojne te hedhin shkallet e jetes ne te perpjete dhe jo ne tatepjete.
kaq per sot
....nje shprehje shum domethense per mendimin tim, gje ce ia vlen per lexuasin/et....p.s.e ace me shum per te rinjet sot...dhe nje keshille nga une ce mos harroni ta rilexoni.....Jufalemnderit
P.s. do doja dhe nje pershendetje per juve e dashur kotka,per faktin se dukeni nje mama e mrekulluar.... duke te uruar nje jete te gjate me gjithe ata/o qe te rrethojn
dhe njiherit falemnderit ce na frymzon me shkrimet tua reciproke...(per te cilat tregojn prevoje jete),andaj me andje dhe (ankth) i lexoja...sepse ndonjihere sikur gjeja dhe veten time,(ne mesin e tyre)....!
cdo te mire
MBR.
|