Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Bashkangjitje: ac2_5336ebbbbbbbb.jpg Ky file është shkarkuar 78 herë.
Barka Arcìoun ne lundrim Gusht - 2009 Deti Adriatik
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Bashkangjitje: dsc00101.jpg Ky file është shkarkuar 73 herë.
Ja ene aparati ime ......... .
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Cfare po ben salce? Zvogeoje foton se shume e madhe. b
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Bashkangjitje: dsc00090.jpg Ky file është shkarkuar 69 herë.
Vere .........
Regjistruar: 10/10/2009 Vendbanimi: Rose Perpetua Mesazhe: 644
Bashkangjitje: 10112009.jpg Ky file është shkarkuar 74 herë.
Dje...
__________________ Liquid Dreams.
Citim:Po citoj ato që tha Debora* Cfare po ben salce? Zvogeoje foton se shume e madhe. b Ta boj shefja se ketu ku jam nuk e zvogeloj dot ....... .
Citim:Po citoj ato që tha Debora* Cfare po ben salce? Zvogeoje foton se shume e madhe. b
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Bashkangjitje: photo-0188.jpg Ky file është shkarkuar 68 herë.
Tirana FK vs some Norwegian team
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha turll Ja ene aparati ime ......... . Sa e shemtut kjo salca. Te dija me gusto ne ngrenie. Mos me thuj qe kete i hudh makaronave se ta vura vizen.
Citim:Po citoj ato që tha turll Ja ene aparati ime ......... .
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Sa e shemtut kjo salca. Te dija me gusto ne ngrenie. Mos me thuj qe kete i hudh makaronave se ta vura vizen. Sic mund te vihet re ne sfond jane tre tenxhere te tjera .............. . Di qe ate dite po eksperimentonim me salce ......... :aha :aha p.s. ene kripa duket mrena ke salca ....... aq aparat i mire eshte ....... ...............
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Sa e shemtut kjo salca. Te dija me gusto ne ngrenie. Mos me thuj qe kete i hudh makaronave se ta vura vizen.
Bashkangjitje: dsc02975.jpg Ky file është shkarkuar 62 herë.
krieqiteti ......... .