Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul zdu me e lodh trunin hic Lost kam nje hall, lodhe trurin, pse kur merrem me zgjidhje te tilla ushtrimesh nuk me lodhet truri fare?
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul zdu me e lodh trunin hic
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Lost kam nje hall, lodhe trurin, pse kur merrem me zgjidhje te tilla ushtrimesh nuk me lodhet truri fare? Po te vjen fundi me duket
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Lost kam nje hall, lodhe trurin, pse kur merrem me zgjidhje te tilla ushtrimesh nuk me lodhet truri fare?
__________________ Walking the drunkard's walk...
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Po te vjen fundi me duket jo po fustani
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Po te vjen fundi me duket
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Po te vjen fundi me duket Sa e vret mendjen dhe ti more
Me mire fustani, se kushedi te qiftosin me kollaj.
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Me mire fustani, se kushedi te qiftosin me kollaj. Me cilin nga ju se nuk po e marr vesh.
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Me mire fustani, se kushedi te qiftosin me kollaj.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Me cilin nga ju se nuk po e marr vesh. treshe treshe buk pestetresheeeee ....
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Me cilin nga ju se nuk po e marr vesh.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Sa shume e paskeni lodh trunin ju te tre siper
__________________ .
Vallaj i treshe me birra dhe tequila e bosha me qef keta cunat nalt une
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Vallaj i treshe me birra dhe tequila e bosha me qef keta cunat nalt une vallaj mu m'ke ...e pagun vec njoni llogarine ene nuk e lodhim kamarieren hic.
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Vallaj i treshe me birra dhe tequila e bosha me qef keta cunat nalt une