Mbreteresh
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/01/2008
Vendbanimi: Large vendlindjes!!!
Mesazhe: 296
|
Citim: Po citoj ato që tha IQVLORA
Zotrote na e dashke per sherbetore vjehrren.Po nqse ajo eshte aty nja 45 vjece si do ja besh hallit?Ajo ka deshire qe ne fundjave te shkoje te darkoje se bashku me burrin e vet ne nje lokal,te shkoje ne teater,te shohe nje film ne kinema,te shkoje per vizite tek te afermit etj.Gjithe javen t'i ka mbajtur skulluqet e tu,mos kerkon qe edhe ne weekend te tij mbaje? Po gjete ndonje vjehrre debile, qe per hir te dashurise per djalin dhe niprit apo mbesat te vendose te mbyllet mbrenda;te lumte.Ka raste qe femijet duhen ndihmuar,por jo i njejti avaz.Per mua eshte i papranushem perdorimi i vjehrres nga ana e nuses.Per veten time nuk do ta lejoj asnjehere.Une dhe imeshoqe femijet tane i kemi rritur vet pa asnje ndihme,keshtu qe nusja dhe djali te bejne si gjithe te tjeret.
Zoti ju shperblefte me te mira juve dhe femijet gjithashtu i nderuar IQVLORA sepse kur duam realitetin,patjeter se gjitheqka shkon per se mbari e them une,per faktin se dhe nenat apo vjehrrat jen ato ce jen kujdesur per dikend ne kohen kur kan cen nuse apo jo?. Prandaj mire do ishte ce dhe ato te ken nje pleqeri te mbare dhe te rehatshme sa do pak,
edhe se ne te tilla raste nuk perjashtoj mundesin ce mos te ndihmonim nuset,por duke pas parasyshe moshen ne te cilen ndodhen apo jo,sepse mosha eshte ajo ce ben te veten dikur,edhe se une nuk jam ne nje moshe te shtyre,qe mos ta ndihmoj nusen ne disa gjera shtepijake,qofte dhe tek thmija...ku dhe nuk kursehem ne te shumta raste,e pse jo kur mundem...pase gjitheqka eshte e imja,dhe kete e beje per deshiren time sepse dua te jem e lumtur me familjen time...ashtu dhe jam sot...duke pas parasyshe se gjeja me e shtrenjt eshte per mua e kur shof djalin tim duke i buzeqeshur nuri per dite e per vjet,per fatin e tij te arrijtur pikerisht per nusen,pastaj dhe gjerat vecsa shkojn e zbukurohen me shum...e aqe me shum kur mbushet shtepija perplot me nipa dhe mbesa,sa kenaqesi per ato nena qe gezojn kete begati ne syt e tyre...ku ni nder to jam dhe une ce po gezoj kete gje te bukur e aqe me shum ce kur jam bere nje Gjyshe Mbreteresh... p.s.dhe mu per kete arsye e kam ven nofken time ketu Mbreteresh.... Jufalemnderit
dhe cdo te mire juve
MBR.
|