Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sondazh - Votoni per gjinine e cedrus
femer apo mashkull
Femer
Mashkull
S'me intereson
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

..... dhe nuk shquhem per shpirt bloze une ketu, por per nene tereza, ja

Dhe mamaja e forumit, mos harro.
Po me tingellon si mami im tani

Krekosu, krekosu ti cedro te ka ardhur dita . Po c'te bejme ne te tjeret qe po vrasim mendjen se c'fare je femer apo mashkull ah se harrova edhe dyshim IP-sh

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:09
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ndryshuar IP, Cedrus?

E po si te bej edhe une. Te perdor "Q" nuk me le agata, te perdor .I. nuk me le amori. Njera duhet te leshoje pe, se edhe keshtu me kufizime nuk ka lezet.

Kotke si te bej me motra?

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Dhe mamaja e forumit, mos harro.
Po me tingellon si mami im tani

Krekosu, krekosu ti cedro te ka ardhur dita . Po c'te bejme ne te tjeret qe po vrasim mendjen se c'fare je femer apo mashkull ah se harrova edhe dyshim IP-sh

M'u be gjeloze amori.

Ato IP-te...ehu ku te fal Faja, i gjen menjehere. Jo vetem numurin e PC-se qe e ka aty, por edhe qe nga ka ardhur mesazhi e gjen fare lehte ai. Nuk e shikon qe e lokalizoi qe fig32 ishte qe nga Shqiperia?

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:12
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:

kete gjizen dhe cdo me mbash ne koke nuk e kuptova mire une cedrusi im.
mua me pelqen te shoh kundershtaret ne arene

E ka mare malli per gjize fshati kete ka dashur te thote

cedro qartesohu njecik ne mendime se na i nxorre thinjat.

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:14
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Cedro mere per kompliment hapjen e kesaj teme dhe qesh sa here te lexosh., sepse hyn ne njerzit e vecante.

po he mi pra o evisa une prandaj e hapa, po ai fiku na fut ne ngaterresa..
cedrus ca je me pra?????????? se na vdiqe nare malesie apo plak matuf

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:14
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:

po he mi pra o evisa une prandaj e hapa, po ai fiku na fut ne ngaterresa..
cedrus ca je me pra?????????? se na vdiqe nare malesie apo plak matuf

Po qesh me te madhe.
Lere se nuk e tregon ka qef te mbetet enigme

Ps: kamon man tell us

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:18
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

-E para une kotken e kam nga fshati dhe nuk i zemerohem, kemi ngrene nje tas me gjize te dy, por pse me detyroni qe ta nxjerr ketu. Pastaj kotka eshte shirt njeriu, zemer flori. Nuk e ben ajo sikur t'ja mbash ne koke qe te sillet kshu me miqte e vjeter.

sa pme mundoni mua juve. Jam bere i rendesishem tani nuk kam nge se kemi punera me Fajen Oj.

Ja kshu!

Megjithate po e shpjegoj

Kemi ngrene nje tas me gjize
-shprehje e vjeter pop qe dmth se kemi shoqeri te vjeter. Si te thoja kemi ngrene akullore apo ato gjellerat e ngaterruarra qe ben kotka me cidrin e molles.         

"t'ja mbash ne koke"  Kjo vjen nga lufta e lavdishme Nac-Cl. Kur partizanet tane trima nuk rrefenin edhe sikur t'ua mbaje plumbin ne koke.       

Oj

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:20
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ato IP-te...ehu ku te fal Faja, i gjen menjehere. Jo vetem numurin e PC-se qe e ka aty, por edhe qe nga ka ardhur mesazhi e gjen fare lehte ai. Nuk e shikon qe e lokalizoi qe fig32 ishte qe nga Shqiperia?

Natyrisht qe ti je i informuar mire mbi burimet e njerezve qe te mbrojne ty apo jo?! Keto lojera shko e luaji me ato qe i llustron me vazeline.

Ah, po, kujdesu mos te te fus ne ignore serish. Do me thahej shpirti te te lija me pengun e madh te me permendje 30 here/dite poshte e lart.

Kotka, ndoshta duhet t'i zgjedhesh me mire njerezit.

Per adminet: Do preferoja qe postimet e mija te fshiheshin nga kjo teme. Flm paraprakisht.

Modifikuar nga amor alucius datë 06/08/2009 ora 06:41

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:28
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Waw tani lexova qe turrrliuuuu nuk e ve doren ne zjarr per seksin tim !!
Te mbeshtes 100% sepse me keto kohe te keqia qe kane ardhur nuk mund ti besosh as bluzes qe ke veshur.
Po mire c'fare te bej une prsh. qe te besosh per seksin tim

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:41
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Kotka, ndoshta duhet t'i zgjedhesh me mire njerezit.

amor une nuk njoh asnje ketu dhe nuk kam relata me asnje, thjesht shume here me terheq ndonje humor apo ndonje mesazh i momentit dhe harroj biografite e meparshme, nuk kam shume kohe te merrem me politike te ta them me troc.

edhe postimet e mija nese e ke vene re jane shume spontane dhe jo gjithmone une nenkuptoj ate qe shkruaj.

btw thank you per keshillen

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:44
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Thumbs up

Citim:

edhe postimet e mija nese e ke vene re jane shume spontane dhe jo gjithmone une nenkuptoj ate qe shkruaj.

E kam kuptuar dhe une kete. Po fundja ketu asnje sduhet te dale per tangerllek apo per te bere biografine e askujt, dhe kjo faqe duhet te jete stress free zone.

Dhe une mundohem qe te jap pergjigje dhe mendime casti pa menduar dhe pa kthyer koken mbrapsh dhe menduar se obobo spo perdor intelekt ne gjuhen shqipe sepse kemi vende te tjera ku e tregojme intelektin, gjithsesi jemi njerez te ndryshem me mendime te ndryshme.

Mesazh i vjetr 06 Gusht 2009 06:49
Ora tani: 20:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sondazh - Votoni per gjinine e cedrus

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar