ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Citim: Po citoj ato që tha eliz
Misha,nuk po flisja fare per shtrenjtesi.Sic kam paguar ne Durres,Sarande me pak kam paguar edhe neper ishuj a vende te tjera qe kam qene me shume.S`me ben hic pershtypje.Ate e thashe per informacion.Mund te kete njerez qe kane vite pa ardh 
Duhen apo s`duhen?Edhe une me ty jam,edhe une them qe duhen por me leje nga shteti dhe te mbeshtetura mbase nga nje restorant apo dyqand pijesh freskuese dhe jo nga cadra jevgjish.Njefare rregulli.Leje nga shteti.Taksa shtetit.Edhe te ndertohen ato rruge.
Sa per pjesen e trete ndihen nuk eshte baraz me te qenit n.q.s. nuk jane dhe pronare te tokes.Mendimi im.
Per pjesen e fundit e kam parasysh cfare do te thuash.Nje levizje me makine mund te kthehet ne stres te vertete.Per kete duhet te pergjigjet shteti (une bera ca munda me pikat e siperme:p )pasi eshte mjaft serioze,ndikon direkt dhe turizmin.Pershendetje!
Mos u beni merak aspak dhe se shteti ve doren ku eshte leki..keshtu qe viteve te fundit shqiperia ka marr hov me turizmin. Ne fillim te sezonit turistik mesova nga lajmet e BBC, qe organizimi i turizmit, hotelet, ciceronet, etj, etj, vetem kishin filluar te rezervohesi, por, nje ishte pakez problem, çmimi jo shume konkurrent , pra, pakez i shtrejte....
Por lum ne qe kemi Shqiperin, dhe rinin shume shume te shkelwyer ne krahasim me gjithe vendet e botes...