Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"
Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

hajt bre mos bani sikur kini pare tgjith , merni ca tdoni se paguj un

kqyreni ni sen tek nenforumi "te qeshim pak" shume i forte

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 01:56
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
ksovari,

Kaaaafeeeee per te teeeereee ree!

I paguj une reeee, pini cer te doni!

Hakde dhe aheng po vej une!
Hooopa Hoooopa!

Waw hajde perhajr na kofte, do kesh zbritje ne fakturen, urdheroni qfare te doni se kemi rastin te na gostise nje zemer luan, nje bujar shumeeeeee i madhe...tamam bujar....vetem pse i ka shku mendja lere me qe po e bene me veper...beni porosin dhe vetem urdheroni, nuk dua te shohsonte njerez te merzitur ne mesin tone...

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 01:57
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

ksovari na trego pak si ishte ajo puna e atyre femijeve ne shkolle .... kush i helmoj ka noj thashethem me shume?

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 01:59
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Un po marr i dopje konjak se vetem aj ma heq merzin...

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:01
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Waw hajde perhajr na kofte, do kesh zbritje ne fakturen, urdheroni qfare te doni se kemi rastin te na gostise nje zemer luan, nje bujar shumeeeeee i madhe...tamam bujar....vetem pse i ka shku mendja lere me qe po e bene me veper...beni porosin dhe vetem urdheroni, nuk dua te shohsonte njerez te merzitur ne mesin tone...

Ksovari, une skam fjale, por vepra! jam nga Elbasani une dhe ne qejf e aheng ene.... dum!

Hajde mos tut he burre se do i paguj une.....! ma bjer llogarine te henen ne darke ke rruga elbasanit!

Hooopa , e ju lumt goja o Vellezerit Zena! Hooopa

Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

une skam pa gjo kush erdhi ne tavoline :p

AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Un po marr i dopje konjak se vetem aj ma heq merzin...

a te lumte , te Skenderit e don dhe ti a ?

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:03
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Me lejoni te ju tregoj se per ddy dite rend u bera fare i ri para fiks dhjete vitesh u ktheva ne kohe...patjeter se jeni kureshtare te dini..komisioni i studimeve dhe disa profesor universitar me bene ftese te ndihmoj komisionete pranimit te studenteve ne afatin shtes, dheme besoni rreth 8 mije student per sy dite i kalova neper duart e mia...o sikur ti shihnit ato fytyra plote shpres e intuziazem, plote vullnet per jete, te gezuara te pafajshme...mendoja me veten me besoni mundohesha secilin ta ndihmoja ne menyren me te mire, tere diten asgje nuk kam futur ne goje as nje gote uje, me besoni, por as qe e kam verejtur lodhjen....as etjen e as urine..tek ne mbremje pasi punoja jasht orarit te parapare se nuk kisha deshire ti endja perseri, atehre vereja lodhje, por ja kafeja me ju po me shlodh perseri... sot ishte nera nga ato dite...

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:04
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

nje dopio raki nga jo me e forta...

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:05
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Ksovari, une skam fjale, por vepra! jam nga Elbasani une dhe ne qejf e aheng ene.... dum!

Hajde mos tut he burre se do i paguj une.....! ma bjer llogarine te henen ne darke ke rruga elbasanit!

Hooopa , e ju lumt goja o Vellezerit Zena! Hooopa

hahahah, hahaha, po qfare muzika na paske porisit hej o dereleshuar...po na qenka nga i vend qe ma do shpirti ore

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:06
Ora tani: 15:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar