Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Bashkangjitje: 274608_627325990_2790102_q.jpg Ky file është shkarkuar 43 herë.
..
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
Bashkangjitje: scan0.jpg Ky file është shkarkuar 44 herë.
Kembet e nje exit tim dikur ne Vlore, ka dale mbeshtetur tek autokombajna ime......
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI Kembet e nje exit tim dikur ne Vlore, ka dale mbeshtetur tek autokombajna ime...... ta shikoi foton ti preu ato ( kryt po mendoj)
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI Kembet e nje exit tim dikur ne Vlore, ka dale mbeshtetur tek autokombajna ime......
Bashkangjitje: lonely+04.jpg Ky file është shkarkuar 33 herë.
.
Bashkangjitje: scan0007.jpg Ky file është shkarkuar 28 herë.
Dale do e fus dot kete foto nga nje pamje me det te bukur Vlore se ne tv american po shofim vetem det te egersuar ..
Bashkangjitje: scan0009.jpg Ky file është shkarkuar 31 herë.
--Ketu eshte vendi ku gjendet ai Hoteli qe dha te forten Nano me pronarin e Hotelit Eshte shume vend i bukur te jesh atje tek ai hotel ...
Ju pershendes edhe k me ete.... Eshte pmjje e Liz Taylor ne New York Post ....
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI Ju pershendes edhe k me ete.... Eshte pmjje e Liz Taylor ne New York Post ....
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI Ju pershendes edhe me kete.... Eshte pmjje e Liz Taylor ne New York Post .... Nuk kaloi kjo pamje e Liz Taylor --Sorry !
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI Ju pershendes edhe me kete.... Eshte pmjje e Liz Taylor ne New York Post ....