Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Apo t'pelqe kjo
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Apo t'pelqe kjo Po, kendon bukur.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Apo t'pelqe kjo
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
kjo em fustanin e zi me pelqen
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner mir qe t'dhash milanin 2....i mortaciiiiiii loro...
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner
Citim:Po citoj ato që tha al74 mir qe t'dhash milanin 2....i mortaciiiiiii loro... car do pish qe te iki dhimbja e kokes po line Milanin nje pike mire e kemi po he mos u qani ...
Citim:Po citoj ato që tha al74 mir qe t'dhash milanin 2....i mortaciiiiiii loro...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA car do pish qe te iki dhimbja e kokes po line Milanin nje pike mire e kemi po he mos u qani ... me thon te drejten mo tha buza per i birre ...krikell muncisht... ka e paske psonis ket fistonin e zi ?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA car do pish qe te iki dhimbja e kokes po line Milanin nje pike mire e kemi po he mos u qani ...
Cec , shif se ciljeta o katunarja ime duhet me e majt nalt masanej
Citim:Po citoj ato që tha al74 Cec , shif se ciljeta o katunarja ime duhet me e majt nalt masanej a t'pelqe apo jo? se i ngjaj dreqit pranej
Citim:Po citoj ato që tha al74 Cec , shif se ciljeta o katunarja ime duhet me e majt nalt masanej
vetem birre do apo dhe meze...
...qeka bo birra vale... a t'pershendes i here me ket se m'pelqe