Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
takon ty tani cmq x essere in tema siamo 1-0 e vaiiiiiiiiiiii
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha Piktor nga hestraryei blij tastier tjeter
Citim:Po citoj ato që tha Piktor nga hestraryei
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 takon ty tani cmq x essere in tema siamo 1-0 e vaiiiiiiiiiiii AmoR eee Lene se a merzit biondia me ket alamet goli te tottit. gjeje. hestraryei
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 takon ty tani cmq x essere in tema siamo 1-0 e vaiiiiiiiiiiii
Citim:Po citoj ato që tha Piktor AmoR eee Lene se a merzit biondia me ket alamet goli te tottit. gjeje. hestraryei hajt se i kalon pse nuk e gjeta!?? H Y ti kam fal
Citim:Po citoj ato që tha Piktor AmoR eee Lene se a merzit biondia me ket alamet goli te tottit. gjeje. hestraryei
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 hajt se i kalon pse nuk e gjeta!?? H Y ti kam fal Jo jo jo jo jo nuk eshte nga ata shaqo bregu. Nese ke nevoje ktu mke mu gati. hestraryei
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 hajt se i kalon pse nuk e gjeta!?? H Y ti kam fal
ok voglio l'aiuto sbrigati che devo andare a festeggiare forza napule
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 ok voglio l'aiuto sbrigati che devo andare a festeggiare forza napule Nuk perdoret ne balet por balet i famshem eshte.
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 ok voglio l'aiuto sbrigati che devo andare a festeggiare forza napule
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nuk perdoret ne balet por balet i famshem eshte. ne 3 milion mua me gjete! nuk e gjej dot
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nuk perdoret ne balet por balet i famshem eshte.
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 ne 3 milion mua me gjete! nuk e gjej dot Eshte dhe objekt. hestraryei
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 ne 3 milion mua me gjete! nuk e gjej dot
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Plaget e Gjergj Elez Alise. C'pyet brunin o piktor, ai s'merr vesh.. E gjeta?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.