Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Kush te doj le te urdheroj..:)::):
Gjithsej 78 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: U.s.a
Mesazhe: 266

Keni hahahaahha jo aq t erenda kushtet, se eshte dhe pagjumsi pastaj ka rreziqe:p
Bela e bukur jam ne ndihmen tende,sepse do u vejme ca kushte te renda qe Keni dhe Roke te mos e marrin veten per shekuj

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2003 04:54
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BELA E BUKUR
^^^^^^^^

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

Thumbs up

SHUME MIRE U BEME 4 VETA TANI ERVISA PER ATO KUSHTET UNE E KAM MENDUAR NJE DHE THEM SE DO UA MBLEDHIM KENIT ME GJITHE ROKUN (PATOKUN) DO TE TREGOJME VETEN SE KUSH JEMI APO JO ! RIGHT SISTER !DHE SA DO I TE JEtE KUSHTI NEVE S'NA BEN SYRI TERRR
EDHE SA PER LOJEN KENI KA QENE NJE NGA ME TE PREFERUARAT PER MUA !KESHTU QE UNE MEZI PO PRES QE JU TE VINI DHE TE BEJME NJE "KATESHE 5-KATESHE "

PS...do marr hakun e burgut une tek roku dhe sa per komoditet mos u merzit o roke se e di se eshte ..... bile thone duhet te kesh mik qe te fusin ne burg por ti mos u merzit se te rregullon bela jote ty si te duash ti ............ lol bela

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 10:59
BELA E BUKUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BELA E BUKUR Kliko këtu për të kontaktuar me BELA E BUKUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BELA E BUKUR Shto BELA E BUKUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BELA E BUKUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Mesazhe: 2397

Talking

haaahahaha,me kenaqe bela.Une kete kisha frike se mos nuk pranonit kushtet.Por jo qenkam gabuar.Atehere pergatituni...por ki kujdes se pastaj mos kerkon mamin(hiiiiii).Kur do fillojme,apo presim edhe ervisen,pasi ajo ka edhe pak pune ne shtepi.Ti bela i fshive pluhrat te qelia joteee??

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 11:18
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

ahahahahahhaha

Bela une jam gati..me thuaj cik planin ti se truri im ka rreth 1 jave qe vetem ne nje vend po rri
Kot nuk thon qe sebepi i sherrit jan femrat(sherr she la fo ....Napoleon Bonapard)....so...Ervisa dhe BELA E BUKUR....Roke dhe Keni (ju te dy kujdes se po na e merrni msysh kete bukuroshen)
Ervisa i mbaroi punet dhe mesimet tani....filloreta e verteta gati zjarr per lufte

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 12:01
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Roke shtrengo brezin dhe hajde te ndajme letrat se me sa shoh une do shikojme filem pa pare

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 02:35
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

ehe aty mbaje mendjen ti Keni.....se filem pa pare do shikosh ne fillim.....po mos harro kur te dalesh nga dera ,se aty do ndalosh....per te hedhur lekat ne kosh

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 05:02
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Ate nuk e dim se nga do dalim nga dera apo nga dritarja. Ajo varet se si do jemi nga gjendja shendetsore dhe shpirterore ne momentin e daljes.
Po qe filem pa pare do shikojme ne ta keshte sigurt ti, po edhe po nuk pam ne do shikoni ju.
Megjithse nuk besoj se do ndodhi kjo e fundit.

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 08:42
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Ajo varet se si do jemi nga gjendja shendetsore dhe shpirterore ne momentin e daljes.

Loooooool ky eshte profesioni im,dime si te sillemi me keto lloj gjendjesh pagjumsie...so...mos u bej merak ti...sepse edhe nese ju bejme per spital....mua aty do me keni nuk u shqitem jo:p..

Belaaaaaaaaaaa ku je ti meeee qe nuk po vjen....le qe me duket Kenit i hyri frika do japi dorheqje..nuk do e vazhdoj luften

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 09:12
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Mesazhe: 2397

hahahahahahaha o Keni!Edhe mua me ka marre malli per nje film free.Ok fillojme ndarjen e letrave.Bela me duket se ka shkuar te qelia e komshiut per tu veshur pak me holle se e parandjen rrezikun.Kesaj Ervises cti bejme se eshte doktoreshe zemrash ajo.Zemren time jo qe se sheron dot,por kur te me afrohet s'do e perballoj dot dhe direkt atak do me bjere.vetem frymemarrja artificiale me shpeton.Cfare frymemarrje them une....une po iki per lesh tani vetem kur e mendoj.Po hajdeni moj goca,hajdeni.Mos kini frike,jemi te tanet neve.Keni!Mua lerme Ervisen,pasi edhe une i kam dhene asaj leksione per pagjumesine dhe te mirat e tij,hahahah.

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 18:20
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
white_angel
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: WHRE ANGELS ARE
Mesazhe: 31

Red face

pupupupup na laane pa gjume

PO PSE GERTHISNI XHANEM?Po pa te bertitura lozni dot me?amon me se na late ne forum.Po meqe erdha po albiter doni?Gati jam.Nuk do mbaj anen e asnjerit.Mos t`ju rrej menja oki?Hajde pra me thoni me doni per albiter?Ti Keno dhe Roke mos beni me hile.Se ju cunat njifeni per mashtrime.Muahhhhh nga unaaaaaaaaa

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 18:45
white_angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_angel Kliko këtu për të kontaktuar me white_angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_angel Shto white_angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 78 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Kush te doj le te urdheroj..:)::):

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar