Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

Citim:
Po citoj ato që tha keila
Une jam Ujori

Karakteristikat e Ujorit jane:

Ujori eshte shenja qe permban humanitaret e botes. I duan njerezit dhe njerezimin me passion, prandaj shpesh here njerezit te kesaj shenje merren me pune per ndryshimin e njerezimit.

Si shenje e ajrit, Ujori eshte idealist, enderrimtar dhe njeri i ideve te medha. Mendimet e ujorit jane logjike dhe te besueshme.
Ujori eshte shenje e vetmuar dhe e pamvarur. Astronomet thuhet se besojne qe ujori perben njerezit me te mire dhe me te keqinj te botes sepse permban te dy ekstremet e gjerave, te miren dhe te keqen, shoqerimin dhe pamvarsine, passionin dhe vetmine.
Ujori beson ne komunikimin me te tjere sipas deshirave dhe nevojave te tij dhe jo te kunderten.

Ujori ka te keqe qe dallohet si shenje qe nuk ka stabilitet dhe i paparashikueshem. Eshte teper sensitiv dhe nuk i merr mire kritikat.

Shume Ujore shprehen me kollaj ne leter, dhe prandaj shume prej tyre behen shkrimtare ose poete.

kaq per momentin

HALLALL .KEILA

PO QEKEMI NJISHA FARE NE UJORET

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 03:49
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Gaforrja

Shenje uji e dominuar nga Hena.Eshte kjo e fundit qe determinon karakter lunatik.Gaforrja eshte nje alternatim i vazhdueshem malinkonie dhe alegrie.Te lindurit nen kete shenje jane kopricoze,fantazues,enigmatike.Jane te pasionuar mbas luksit,udhetimeve,shtepise,dhe objekteve antike.Kane frike pasigurine.Jane te ndrojtur,posesive dhe romantike.Profesionet me te indikuara jane arredator,antikuar,guzhinier,sherbyes shtepie(maggiordomo) dhe avokat.

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 03:54
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Dashi

Shenje zjarri dominuar nga Marsi dhe Plutoni.Ka nje force te madhe dhe energji,eshte perhere gati te marre iniciativen.Eshte instinktiv,dinamik.Eshte shenja e pare e zodiakut,simbol pranvere,dmth e impulsit,energjise,pavaresise dhe kurajos.Ne pune merr perhere roline leader-it(sa e vertete kjoo ,lool).
Profesionet me te keshillueshme: politicus,avokat,aktor…ne pergjithesi ne rolet e drejtuesit.
Terheqja e tije qendron ne paparashikueshmerine,agresivitetin e embel dhe dobesine njekohesisht.

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 04:03
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Shenja horoskopit....Demi

Pershendetje amor alucius....

Cfare karakteristikash kan Dem-at,,,,te shoh ne jam dem i vertet una!?

shnet motra!

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 10:33
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Citim:
Po citoj ato që tha keila
Une jam Ujori

Karakteristikat e Ujorit jane:

Ujori eshte shenja qe permban humanitaret e botes. I duan njerezit dhe njerezimin me passion, prandaj shpesh here njerezit te kesaj shenje merren me pune per ndryshimin e njerezimit.

Si shenje e ajrit, Ujori eshte idealist, enderrimtar dhe njeri i ideve te medha. Mendimet e ujorit jane logjike dhe te besueshme.
Ujori eshte shenje e vetmuar dhe e pamvarur. Astronomet thuhet se besojne qe ujori perben njerezit me te mire dhe me te keqinj te botes sepse permban te dy ekstremet e gjerave, te miren dhe te keqen, shoqerimin dhe pamvarsine, passionin dhe vetmine.
Ujori beson ne komunikimin me te tjere sipas deshirave dhe nevojave te tij dhe jo te kunderten.

Ujori ka te keqe qe dallohet si shenje qe nuk ka stabilitet dhe i paparashikueshem. Eshte teper sensitiv dhe nuk i merr mire kritikat.

Shume Ujore shprehen me kollaj ne leter, dhe prandaj shume prej tyre behen shkrimtare ose poete.

kaq per momentin

YEAH .....................TYPICAL ME :

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 10:38
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

amor alucius ne cfare horoskopi ke psonisur karakteristikat e gaforres?

me vjen per te qeshur shume me ty

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 17:29
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

amor, kush te ngacmoni xhanem ty, ma thuaj njehere te keqen plloshtanit. Tua kendoj nje hijedrite ne vesh ketyre njerezve tane te shendetshem...

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 18:21
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
amor, kush te ngacmoni xhanem ty, ma thuaj njehere te keqen plloshtanit. Tua kendoj nje hijedrite ne vesh ketyre njerezve tane te shendetshem...

Cfare shenje je ti Plloshti?

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 18:40
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Plloshtani eshte Shigjetari...hmmm

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 18:46
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

akrepi ka bere gati bishtin per te goditur hahahaha

brrrrrrrrr po dridhem nga frika. me duhet te them se shperfytyrimet qellimore te shenjave nga pseudo konkurrenca jote virtuale eshte vertet .........
hm lexoje veten

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 18:51
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar