Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > 70%musliman ne shqiperi,qendron kjo shifer akoma
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

PER PLLOSHTANIN....

Sepse Perëndia aq shume e deshi botën, sa dha Birin e Tij të vetëmlindurin, që kushdo që beson në të, të mos humbasë, por të ketë jetë të përjetshme.
Sepse Perëndia nuk e dërgoi Birin e vet në botë që ta dënojë botën, por që bota të shpëtohet prej tij.
Ai që beson në të nuk dënohet, por ai që nuk beson tashmë është dënuar, sepse nuk ka besuar në emrin e Birit të vetëmlindur të Perëndisë..

Ungjilli sipas Gjonit
3:16

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 10:54
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Exclamation

pershendetje tresh !! nuk jam as myslimane as e krishtere por njoh koranin e kam lexuar biblen...dhe ne bibel thuhet se biri i zotit eshte edhe perendia vete..kete problem kam pasur kur kam qene e vogel se ngaterroja Zotin e plotfuqishem me te ashtuquajturin birin e tij...
pastaj nje pyetje qe me vjen shpesh ne mendje..si lindi biri i zotit me Marine qe ishte e virgjer akoma??? me fal (pasi i respektoj te dyja vete) por me duken pak si perrralla me mbret
feja myslimane ka te metat e veta por sinqerisht me duket pak me afer realitetit

me repekt lilou

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 13:16
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

po mqs flitet per NJE ZOT te gjithefuqishem atehere besoj se cdo gje eshte e mundur per te....kot nuk eshte zot.... perndryshe do te ishte nje njeri i zakonshem si gjithe te tjeret....
me falni qe dola nga tema mqs ketu flitet per PERQINDJET E BESIMEVE FETARE NE SHQIPERI

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 13:24
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Thumbs down

ok secili ka mendimet e veta e i respektoj ...

per te mos dale nga tema..mendoj se modernismi e shkenca bejne te themi qe kjo shifer qofte kjo edhe e viti 2004 nuk existon ne te vertete (70% muslimane 20% ortodokse e 10% katolike) e aq me teper ne shqiperi ku ka qene perreth 45vjet nje vend komunist e dmth ateist (jane principet e partise komuniste) pasi edhe ata qe thone qe jane muslimane ne te vertete nuk i plotesojne te ashtuquajturat rregullat e fese muslimane !!!
e me vjen keq indirt te te them qe nqs ti ha mish derri e qe eshte kategorikisht e NDALUAR ne fene muslimane e nqs ti pi alokol si mund te thuash qe je musliman ??...nuk mund te quhesh kurre nje besimtar i vertete e mesa di une eshte vetem lutja qe mund edhe te mos e besh...
persa i perket fese e krishtere sigurisht eshte me e modernisuar e me me pak "rregulla" dhe eshte e vertete mund ta pratikosh fene pa shkuar nje te djele ne kishe ose pa u lutur ..por jo fene muslimane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prandaj e them qe shum pak vete ne shqiperi jane muslimane rreth 45% shifer made by lilou sigurisht

pres mendimet tuaja sigurisht per te me bindur qe une nuk kam te drejte ose qe une KAM TE DREJTE

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 15:19
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dena
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/01/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 102

lolita dragone....

Lolita, e para , libri i zotit nuk quhet koran po KURAN
e dyta, pse te vjen cudi e dashur qe biri i maries ka lindur pa baba, ky erdhi si fakt per njerezimin qe Zoti krijon njerezit si te doje Ai, se mjafton te thote BEHU dhe ajo behet, ashtu si adami njeriu i pare lindi pa nen e babe po nga dheu..Dhe madje ne Kuran thuhet se Krishti nuk u kryqezua dhe as nuk eshte ai mekatfalesi i njerezve, por vetem Zoti krijues, myslimanet nuk kane adhurues muhamedin, por vetem Ate qe e krijoi. Jezusi , Muhamedi dhe proftete e tjere jane myslimane, sepse fjala mysliman do te thote te besosh ZOTIN NJE,.dhe ata kane qene adhurues te Zotit..dhe shperndares te fjales se Tij..OK labe?

P.S
ndersa per mishin e derrit e ke dhe ne Bibel qe eshte i ndaluar, .....por te krishteret e mohojne se u pelqen te bejne ate qe eshte e ndaluar.
Pse te duket me liberale kristianizmi?, sepse ashtu e bejne njerzit moj, ......

-------
gjithkush degjon ate qe kupton

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 16:31
dena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dena Kliko këtu për të kontaktuar me dena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dena Shto dena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Talking

1-sic e thashe pak me lart respektoj mendimet e cfaredo besimi keshtu qe mundohu te respektosh edhe ti te miat ok dena?dhe ne vend qe te kritikosh se cfare besoj e mendoj une ..jep mendimin tend e me mjafton ok (nuk po te them labe e as MOJ pasi nuk te njof e kam respekt UNE; mami qe te ka mesuar aq mire fene e krishtere apo muslimane nuk te ka mesaur te respektosh te tjeret??)MOJ=LILOU flm
2-lapsus per Kuranin ( ne france themi coran e me siguri nuk e kam vene re per mua ishte mese normale qe themi keshtu..) flm do kem kujdes heren tjeter!
3-si indriti edhe ti dena the ate qe mendoje por nuk ju pergjigje as pyetjes time e as nuk ndenje ne teme , cili eshte mendimi yt per pergjindjet e besimeve fetare ne shqiperi???
4-sipas teje edhe ne fene e krishtere eshte i ndaluar mishi i derrit???une jam e sigurt qe jo por ka mundesi te gabohem prandaj pres medimet e atyre qe e dine me mire
5-per birin e maries s'kam te drejte te mos i besoj?? edhe pas atyre qe the meqenese nuk kishin baza fare e nuk me binden aspak ,me cudit akoma fakti qe maria beri nje djale duke qene akoma e virgjer

ME RESPEKT LILOU

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 16:59
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Citim:
Po citoj ato që tha lilou-dragon
flm per pergjigjen e shpejt e per merakun tend ndaj meje (edhe pse s'ishte e nevojshme)!!!!
problemi me ty indrit eshte se ti nuk arrin ti pergjigjesh pyetjeve ..nuk e di a eshte kjo nje moskuptim i gjuhes shqipe apo nje mendje fyt fyt qe nuk lexon ashtu sic duhet pyetjet ose veretjet qe bejme.
athere po mundohem ta bej pak me te qarte......cfare ben ti qe eshte shkruar ne koran e qe te ben ty te quhesh musliman ??????????????

nqs pergjigjja tende indrit mbetet gjithmone ajo pergjigje qe dhe me lart ...me vjen keq por ti nuk quhesh MUSLIMAN e as ata te tjeret

Ok se cfare bej une qe te quhem musliman ty ste hyn shume ne xhep pasi nese bej dicka kjo qendron si raport mes meje dhe zotit dhe nuk e bej per tu dukur tek ti.

Megjithate po te them; Une besoj nje Zot te vetem Atioj i lutem, e kerkoj falje, per hir te tij bej cdo pune dhe jam kranar qe Zoti me udhezoi ne Islam.
Po ashtu pranoj dobesine time pasi jam njeri gabimtar, ndodh qe mund te kundershtoj shume here besimin tim por kjo nuk me ben jomusliman por gabimtar musliman.
Besoj se keto cilesi i kane te gjithe muslimanet e shqiperise, ato e pranojune nje Zot pavaresisht se bejne gabime.

Pra ta shpjegova 100 here e nderuar ty edhe te tjereve, do ju a shpjegoj edhe nja 300 here te tjera, edhe nese perseri nuk do ta kuptoni ky nuk eshte faji juaj, eshte faji im pasi nuk jam i afte te mbush kokat tuaja.
Naten.

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 17:10
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Wink

pse thua qe s'me hyn ne xhep e pastaj me thua?? jam plotesisht dakort me ty qe nuk me hyn se cfare ti ben (aq me teper qe nuk me intereson) por meqenese ishte tema e qe ishim ne desakord prandaj edhe te pyeta ...po ti prape nuk me ke kuptur : ti mund ta quhesh veten mysliman dhe (akoma edhe njehere) te respektoj , por per mua ti nuk je mysliman e nuk hyn ne gjasme 70%-ja e muslimaneve me vjen keq per ty ... ky mbetet gjithmone mendimi im !!!
feja qe ti beson quhet feja e indritit !! si puna ime, besoj ne feja ime ..nuk gaboj , besoj ne zoti tra la lala e tra lala por nuk shkoj ne kishe nuk shkoj ne xhami e bej fene ashtu sic e ndjej
po ne nuk po flasim per fene qe ne besojme po flasim per fene e vertete qe existon!!!!!
ky eshte e mbetet mendimi IM

naten indrit

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 17:25
dena
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/01/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 102

Lilou, me fal por nuk kisha intecion te te ofendoja, por ato pseudonimet i thase per perkedheli sepse me dukesh vajze e vogel, nejse, ndersa per ate shifren qe kerkon beterri une e kam thene dhe e them se shifra 70% po shtohet akoma me shume sidomos kete 5 vjecar te fundit......
per ta besuar e besoni po per ta pranuar se pranoni...........
Tchys......

-----------------------------------
gjithkush degjon ate qe kupton

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 17:41
dena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dena Kliko këtu për të kontaktuar me dena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dena Shto dena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Citim:
Po citoj ato që tha lilou-dragon
pse thua qe s'me hyn ne xhep e pastaj me thua?? jam plotesisht dakort me ty qe nuk me hyn se cfare ti ben (aq me teper qe nuk me intereson) por meqenese ishte tema e qe ishim ne desakord prandaj edhe te pyeta ...po ti prape nuk me ke kuptur : ti mund ta quhesh veten mysliman dhe (akoma edhe njehere) te respektoj , por per mua ti nuk je mysliman e nuk hyn ne gjasme 70%-ja e muslimaneve me vjen keq per ty ... ky mbetet gjithmone mendimi im !!!
feja qe ti beson quhet feja e indritit !! si puna ime, besoj ne feja ime ..nuk gaboj , besoj ne zoti tra la lala e tra lala por nuk shkoj ne kishe nuk shkoj ne xhami e bej fene ashtu sic e ndjej
po ne nuk po flasim per fene qe ne besojme po flasim per fene e vertete qe existon!!!!!
ky eshte e mbetet mendimi IM

naten indrit

Sa keq qe i jep vetes kopetenca qe ste takojne.
Dije e nderuar Besimi eshte dicka e brendeshme qe vetem Zoti e di.
Kushb je ti qe me thua se nuk jam musliuman?
Pastaj une nuk e adhuroj Zotin sipas mendjes time por mbeshtetem tek feja Islame duke vepruar ate ma sa kam mundesi, por qe nuk mohoen gabimet.
Kuptoje njeriu nuk do behet engjellor kurre sado te mundohet te jete i tille.

Pra Muslimanet ne shqiperi jane mbi 70% me shume gabime ose me pak ato jane muslmane.
Detyra e gjithesecilit eshte pakesimi i gabimeve dhe jo zhdukja perfundimtare e tyre pasi kjo nuk arrihet kurre, duke ditur qe njeriu e ka ne natyre gabimin.

Cdo te mire.

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 18:00
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > 70%musliman ne shqiperi,qendron kjo shifer akoma

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar