kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Citim: Po citoj ato që tha Pleshtja
Ah shoqeria e vertete ekziston per disa e nuk ekziston fare per disa te tjere. Un per vete kam shoqeri dhe per mua eshte nje dhurate me cilesi shoqeria qe kam dhe e mbaj si nje medalje te shenjte ne jeten time.
Kam nje shoqe qe ndaj jeten time dhe ndan jeten e saj me mua, jemi pike referimi per njera tjetren, per çdo kenaqesi apo problem vrapojme tek njera tjetra...po ndalohem ketu per kete se do te flisja nate e dite dhe nuk do t'me mjaftonte...
Por njoh dhe anen tjeter te atyre qe nuk besojne ne shoqeri, nje shoqja ime ose me mire nje e njohura ime pasi nuk mund ta quaj shoqe, mua nuk me kishte ndodhur ndonjehere te njihja nje njeri te tille - njehere te afrohet, te pelqen, te therret shoqe, mike te sajen pastaj sapo te mos perputhesh me mendimin e saj largohet ne strofullen e saj dhe nuk i flet njeriu. Mua shpesh here me vjen keq sepse mbetet e vetmuar por nuk bej dot asgje per te sepse ashtu eshte tipi i saj megjithate un gjithmone e pres me krahe te hapura... ka shume aspekte te tjera qe nuk po i sjell ketu. Desha vetem te them qe shoqeria e vertete eshte nje dhurate per ate qe di ta çmoje...
Respekte
Pleshte me vjen keq per kete shoqen tende te dyte, por keta tipa nuk kane asgje me ty apo me shoqet e tjera sic mendon ti. Keta tipa e kane me veten e tyre, prandaj ti mundohu ta afrosh perseri, se jam e bindur qe do te jete nje shoqe e mire perseri per ty. Jo se jam e sigurte per kete qe them, por pak a shume jam edhe vete si ky tipi i dyte i shoqes tende, mbasi shume here jam ne konflikt me veten time, jo se kane faj shoqeria.
Disa njerez jane te lindur te tille dhe eshte shume veshtire te ndryshojne, prandaj duhet ti pranojme njerezit dhe shoket ashtu sic jane, jo sic i duam neve.
respekt