Asgje sepse kam arrit te bej cdogje te deshiruar, ne nje rruge apo ne nje tjeter.
__________________ Dinjiteti njerezor permban karakteristiken e te qenurit i munguar pikerisht aty ku mendohet se eshte i shfaqur, dhe te shfaqet pikerisht aty ku eshte i munguar.
Regjistruar: 06/09/2008
Vendbanimi: ketu ku jam
Mesazhe: 49
cne me keto pyetje dhe ju
nje dite mendojme qe jemi penduar qe kemi lindur vajze diten tjeter duam me domosdo te behemi hahah
dua te qesh pak tani penduar nje here jam pendu ne jete per dicka qe kurresdo mund te ktehhem mbrapa qe nuk e shikova jeten sa e gajte ehste po e mendova qe do zgjaste vetem nje muaj apo nje jave
Qe u kam dhene vlere disa injoranteve qe s`me vijne as tek pjese e poshtme e kepuces. pfffff humbje kohe. Ama kur e nxorren fetyren e tyre te vertete i shkela si morra me kepuce.
Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Enya Qe nuk kam studjuar ne Yale University ( te behesha doktorreshe), megjithse duhet te jesh International Student qe te pranohesh aty. Kjo kerkes e fundit me cudit!
Do desha te kisha patur me shume guxim per disa gjera qe i lashe pas dore. Cdo gje ka kohen e vet.
Ti kisha keto mend qe kam tani kur kam qene ne shkolle, sdo ishte keq.