Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku Do I Kaloni Pushimet?? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 2.33.
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Ohhhhhhhhhhhhh!!Te thashe njehere qe nuk e ben ate ti:p .Eshte nder historik.je e mirepritur ne cdo moment,ne cdo ore,ne cdo cast.nderimet dhe qejfet nuk do te mungojne.me duket se jam ne enderr:p:p .me duket se ngela vertete pa gjume

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2004 12:11
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

shiko sa te mire qe te kam mo aman
zemren flori ma ke jepma adresen se po
vi se kam edhe nje rruge nga NY per te bere se
me duhet per shkollen...pere qejf mos e pyet

p.s ti je i cmendur me ke lene pa gjume
mbreme degjon apo jo ciao yll (bej shaka)

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2004 01:38
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

okkkkkkkkkkkk un e vendosa
ju shqipetaret qe jeni ne shqiperi
per 2 dit me prisni te rinasi me lule ne dor se do vi unaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahah se tallem pa lule thate fare nuk ka problem

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2004 20:11
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
suada
Anetar i ri

Regjistruar: 13/07/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 11

hmmmm une neser nisem per ne Shqiperi

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2004 00:14
suada nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të suada Kërko mesazhe të tjera nga: suada Shto suada në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto suada në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

ehh,iku edhe kjo dite.
Neser per Jale ,mezi po pres.Kam per te qene rehat per 15 dite.Do i bej Block trurit dhe do rri i qete fare .No stres,No probleme,No angazhime (ah,angazhimi i vetem noti,ngrenia,larja dhe fjetja edhe **** )

Hajd pra shnet e pare te gjitheve per 15 dite.S'keni per te ma pare me surratin per ca kohe .
Kush vjen ne Shqiperi,pushime te mbara.Kush iken nga Shqiperia,pushime sa me te mbara :p

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2004 00:24
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Ai sa i poshter.Ne jale ti e?Une kete 15 dic jo,po mbase 15 diteshin tjeter te jem aty.Ai uji i paster si kristal,ato bukuri natyrore qe vetem ne bregdetin Jon i gjen,huh.Kalofsh bukur Bledumi!

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2004 02:26
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

un kur te kthehem ne us do vete ne canada ne niagara fales

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2004 22:53
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
un kur te kthehem ne us do vete ne canada ne niagara fales

po mua sdo me ftosh keshtu
pse gratis???

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2004 01:08
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ua aaaaaaaaaaaaa po ca fjale qe ajo ti je i ftuar qe je
nuk ka nevoj te them un
apo jo ...?

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2004 03:05
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ua aaaaaaaaaaaaa po ca fjale qe ajo ti je i ftuar qe je
nuk ka nevoj te them un
apo jo ...?

Po une moj me harrovet mua ...?

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2004 17:53
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku Do I Kaloni Pushimet??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar