Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrare te rinj fringo (me qese)
Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

E dashur,e sheh henen,
me te do te te beja nje medaljon,
e dashur,i sheh yjet,
me to do te te beja nje varese,
do ma lesh apo te shkaterroj universin...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Prill 2004 23:06
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Pashe njerez qe jetonin neper barraka,
Pashe femije qe lypnin rruges,
Pashe prinder te deshperuar,
C'pushime muti qe bera...

Mesazh i vjetër 29 Prill 2004 23:06
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Te dashur kalamaja kaq kisha... shpresoj t'ju pelqejne.....

Kur te bej te tjera do i postoj prape....:p:p:p

Mesazh i vjetër 29 Prill 2004 23:07
Shenjtori
Still Angel

Talking

Erdh' pranvera, pjell Mamica,
Ty moj goce, te hongsha ato Cica.....

Mesazh i vjetër 01 Maj 2004 21:21
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

ciao shenjtor

Po ti ke pas qene talent i humbur mor burr i dheut. Sy mos marc.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2004 00:24
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Talking

Dielli kishte rreze
ngrohtesi leshonin ato
"Te dua"-i thote ai
"As une" i thote ajo... :p

P.s.Vjersha,versioni im

Puc-puc ELA

Mesazh i vjetër 02 Maj 2004 05:03
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
VENUS
Anetar i ri

Regjistruar: 03/05/2004
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 7

Qenke i madh shenjtori

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Isha une ai qe u skuqa,
Isha une ai qe bertisja,
Isha une ai qe dridhej,
Isha une ai qe theu gishtin...

Bravo shenjtori per poezite e bukura, na shkrive fare.
Pershendetje nga Venusi.

Mesazh i vjetër 03 Maj 2004 22:51
VENUS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të VENUS Kliko këtu për të kontaktuar me VENUS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: VENUS Shto VENUS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto VENUS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
VENUS
Anetar i ri

Regjistruar: 03/05/2004
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 7

Hena

Doli hena prapa malit
qe ti beje drite fshatit
fshati paska drita shume shume
thote hena:
te marrte dreqi KESH-in
se me la pa pun.

Mesazh i vjetër 04 Maj 2004 17:34
VENUS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të VENUS Kliko këtu për të kontaktuar me VENUS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: VENUS Shto VENUS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto VENUS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Perendia
Perëndia s'ka fe!

Regjistruar: 13/04/2004
Vendbanimi: ©
Mesazhe: 328

Fjalë e "urtë"...

G*pi është g*p,
as e ngop e as të ngop!

Mesazh i vjetër 05 Maj 2004 02:31
Perendia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Perendia Kliko këtu për të kontaktuar me Perendia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Perendia Shto Perendia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Perendia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Rruget u shtruan dhe lana u rregullua,
anes saj ka shume bar.
Ne cdo vend ka shume bar.
Ne mendje te vjen nje deshire:

-Te jesh lope ose gomar...

Mesazh i vjetër 17 Maj 2004 01:10
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrare te rinj fringo (me qese)

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar