Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Ne fakt, kam kuptuar se ka njerez qe jane fatkeqe. Njerez qe me njohin nga nje rruge e gabuar, keshtu qe nuk do me njohin kurre sic duhet. Me vjen inat per kete. Me vjen inat me veten, dhe gjynah per ata. Nuk do njohin si shpjellorohet mendja, si mund te jete A... ndryshe. Gjynah, do mbeten ne tokat e kooperatives nga kane ardhur te me takojne. Ndersa une... une kam nevoje per individe jashte turmes, per urithe eksplorues.

Keshtu qe me vjen keq, inat. Dhe perseri e mendoj. Interneti nuk eshte nje version anonim i te njohurit. Eshte dicka ndryshe. Dicka qe zhvesh trupat nga aspekti fizik dhe i lejon te bejne tratativa shpirterore. Pak a shume sic enderrojne femrat. Pa aspekt fizik, vetem llaka llaka. Keshtu pra, interneti nuk eshte loje e re, eshte menyre e re njohjeje. Dhe sado te sforcohen krimbat e Shqiperise te reduktojne internetin ne bashkim seksesh, ai mbetet dicka ndryshe. Nje rruge qe bashkon forma njerezore qe nuk do bashkoheshin kurre. Nje lufte klasash sic enderronte Enveri. Nje puthje e padetyruar nga ambjenti.

P.s. Udhezime per deshifrimin: paragrafi i pare me te dytin nuk ka lidhje.

Nuk e di pse shkruaj ketu, ne publik. Mbase kam nevoje te jap copezat e ma live, pa redaktime kohore. Por mbase kam edhe nevoje te plas bojen time ne mendjet tuaja pranverore. Ose ndoshta ne kete periudhe jam reaktiv, keshtu qe ju perdhunoj qetesine dashur padashur, per te perfunduar ne magazinen e gjerave te lezetshme, sic me pelqen mua. Kam nevoje te flas me gjate sonte, por ju s'mund te duroni me shume se kaq. Pershendetje.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Prill 2006 06:13
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Kush e ka vene re qe gjestet flasin kaq shume? Vetem 7% te komunikimit ka te beje me fjalet qe themi, 55% eshte gjuha a trupit dhe 38% toni i zerit. (ndoshta shume precize por..)
Me nje gjest te vetem qe tradhetohet nga vetullat e ngritura, mbyllje qepallash, rrotullim sysh,qesendisje, nje ton i vogel qe e ben nje fjale te kthehet ne sarkazem,entuziazem,inat,tregohet nje dere ,nje hyrje per tek nje bote kaq e thelle qe vetem nje njeri i mencur mund ta nxjerre ne siperfaqe. Zemra e nje njeriu fillon ketu...dhe po ketu lendohet......
Duart....shprehin shume.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 09:56
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re duart.jpg
Ky file është shkarkuar 112 herë.

Duart....shprese?

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 10:02
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re miqesi.jpg
Ky file është shkarkuar 113 herë.

Duart...miqesi,guxim,besim...

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 10:04
lorie
you fascinate me...

Duart..................?

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re dashuri.jpg
Ky file është shkarkuar 114 herë.

Dashuri.................ngrohtesi,mbrojtje.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 10:07
lorie
you fascinate me...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re my hands.jpg
Ky file është shkarkuar 113 herë.

Duart.........qetesi.........prehje.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 10:11
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Engjelli im sot me flet per vetepermbajtje.Me tundoi te beja nje telefonat qe gjithsesi se bera .Eh dreqi ta marre thashe duhet te behemi te fort edhe brenda pervecse qendrimin si menefregist dhe tangerlliks qe kam .Gjithsesi djalli pervecse do te bej tifo sot per pasionin per futbollin qe kam do te bej tifo edhe per veten qe tashme mbush 24 vjec.Nejse nejse pres urime nga te gjithe dhe askush.Zerat brenda meje jane bere shume llafazan dhe grindjet midis engjellit dhe djallit tashme jane bere te bezdishme.Eh mos ka ardhur koha te heshtin ? Ndoshta...

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 23:27
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Nuk e di,pse fillova te shkruaja dhe une ketu,ndoshta sepse zerat brenda meje jane bere shume llafazan kohet e fundit.Dikush me tha ti sje ER.... qe une kam njohur,me ngeli ne mendje kjo fjali.E di kam ndryshuar,diku per mire,diku per keq.Jam mbyllur ne veten time,dhe kam frike te dal prej aty,sikur te trembesha prej botes dhe njerezve te jashtem.Ndryshimi i ambjentit,njerezve,zakoneve,kulturave,nuk pati ndikimin e duhur tek une.JAM NDRYSHE!!Pershtatja,do vij hap pas hapi,megjithate,sjane te gjitha te keqia ato qe kane ndodhur!!Ka momente,njerez te cilet dashur padashur,u bene te vecante,te rendesishem,aty ku se prisja,ate ke nuk prisja,ashtu sic se prisja dhe sidomos atehere kur se prisja.Por C'est la vie!!Dhe mua me pelqejne keto surprizat e cmendura qe jeta me nxjerr perpara!!

Si pa lidhje me duhet gjithcka e shkruar me lart,nuk e di cdoja te thoja,thjeshte shkruajta cfare me erdhi ne mendje!!Une jam ER....,por jam ndryshe!!Koha do ta tregoje,cili version eshte me i mire............................................................................................................................................

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 20:57
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Ndersa une them se pjsemaria ne ate bote qe (mgjs te duket sikur ti nuk ben pjese)ka rendesi. Mundohu te thithesh cdo gje si ai sfingjeri ne uje. Ti je me e forte tani se para nje viti .....ne nje vend te huaj ti po zbulon veten dhe pavarsine tende. Suksese ne vazhdim

Ky ishte zeri im brenda qe donte ta leshonte te lire nepermjet shkronjave.
Nqs shpirti im kthehet ne kete bote si nje forme tjeter do doja te isha psikologe............

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:04
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Ndihet mire njeriu kur njerez qe si njeh personalisht,por virtualisht jane kaq te sjellshem e te dashur.Po jam me e forte se nje vit me pare,jam bere zemer gur,skam frike te caj e vetme rrugen e suksesit(sepse kete dua te arrij te behem dikushi),per tiu treguar te gjitheve HEJ UNE IA DOLA!!!U ndjeva sikur fluturoja kur me erdhi pergjigja qe fitova te drejten e studimit,pavarsisht se rruga qe me con deri atje ka ende pengesa para,skam frike do tia dal mbane.Dua qe prinderit e mij te jene krenare per mua,sidomos per ta dua tia dal mbane.Dhe do tia dal,une sjam dorezuar kurre!!
Zerat brenda meje sot,jane te qete,plot miresi e dashuri!!Jam mirenjohese per fjalet e mira!!
Jam e lumtur qe sjam fare vetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 28 Prill 2006 20:50
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar