kontinenti
Blujtes
Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934
|
Per Stenlin dhe Janullatosin
Stenli a ke bese , a ke fe ti?
Po une kam shkruar me seriozitetin me te madh more Stenli dhe kam shkruar gjate.
Une te kam folur aq urte e aq bute ne shkrimin tim dhe ti terhiqesh.
Te pakten a ke pak burrerri ti?
More Stenli po filloj te te urrej me te vertete sepse une te kam permendur Zotin aty .
Te kam thene ; Pash emrin e Zotit,a kemi bere rracizem ne shqiptaret me minoritaret greke?
Stenli, ti ke pergjegjesi sidomos per kete rrejsht.
Ti qe e mbaje veten si fetar, por qe nuk je fetar fare.
Ti qe nuk ke as pershtypjen me te vogel per fjalet apo po per nje betim qe une te dhashe duke perdorur emrin e Zotit.
Ti je ai qe me ke permendur biblen?
Ti je ai qe erdhe ketu me ndjenjen e fitores dhe u largove me turp.
Ti je ai qe kerkove dinjitietin ketu.
Ti je komplet pa dinjitet Stenli.
Une e kisha pare kete gje edhe me pare dhe te thoshja ty se ate qe kerkon nga te tjeret duhet ta paraqesesh edhe ti vete.
Ti kurre nuk paraqite dinjitet Stenli.
Nga kjo, kuptohet qarte se ti Stenli nuk ishe gje tjeter vetem se nje i futur, vetem se nje provokator dhe ty te caktuan qe te fitosh mbi shqiptaret ketu ne forum , qe te tregosh inteligjencen e forte qe ty ta kane lavderuar ne qarqet tuaja. Por kur e pane qe ajo inteligjenca jote te la ne balte atehere ti ben terheqjen e frikacakut, ti ben terheqjen e genjeshtarit dhe te mashtruesit.
Bere terheqejen e te pa aftit. Ketu bere ate qe te takonte.
Por turpi yt me i madh eshte se ; une Kontinenti te kam permendur Zotin, dhe ti nuk jep pergjigje.
Ku e ke fene ti Stenli?
Nga kjo kuptohet se ishe ne sherbim te nje gjarperi, sepse as Janullatosi nuk ka fe.
Kuptohet qarte se ishe ne sherbim te caktuar.
Kur perballeni me te verteten ju greket....ikni si pula te lagura.
Kjo gje nuk eshte hera e pare qe me ndodh.
Ti ke permendur llucen , ku jemi ne.
Por ti o i mjere nuk shikon skatane ku je vete. Ne castet e fundit te jetes tende ti Stenli do te kuptosh shume mire se cfar poshtersie po ben me keto qellime helmatisese kundra nje populli i cili kurre nuk ju ka luftuar, i cili kurre nuk ka dashur te keqen e popullit grek.
U vertetua katerciperisht, se ju qarqet greke, jo vetem qe jeni armiq te betuar te shqiptareve, por ju jeni edhe armiq te vete popullit grek.
Une te permend Zotin dhe ti nuk jep pergjigje????
Ju jeni nje kancer .
Ju jeni paturpesia.
Ju jeni krimi.
Ju jeni helmi qofte i shqiptareve qofte edhe i popullit grek.
Ju jeni Satanai.
Anastasios Janullatos !
Sa vjec jeni?
Kurre nuk keni menduar se asnje njeri nuk eshte i perjetshem mbi kete planet?
Kurre nuk keni menduar se shume shpejt do te vije edhe vdekja juaj?
Anastasios Janullatos !
Ku po e coni shpirtin?
Cfar pergjigje do t'i jepni Zotit te njerzve?
Valle a do ta pranoje Zoti i Gjithesise pergjigjen tuaj se, desha t'i bej keq Shqiperise dhe shqiptareve?
Shqiptaret sot jane nje popull i varfer,vec kesaj juve kleriku, i shtoni edhe me helm varferise se tyre me mashtrimet qe ju meson Satanai.
Ne nje leter te At Nikolla Markut ne lidhje me pergjigjen ndaj Zotit, une lexova pergjigjen e tij kur thoshte ;
- Mbrojta popullin tim.
Bekimi i Zotit qofte mbi At Nikolla Markun, mbi ate prift i cili i mendon seriozisht shqiptaret.
Bekimi i Zotit qofte mbi At Nikolla Markun mbi ate prift i cili i mbron shqiptaret.
Bekimi i Zotit qofte mbi AT Nikolla Markun mbi ate prift i cili bekon shqiptaret me gjithe fuqine e shpirtit te tij.
Po juve Anastasios Janullatos , si do t'i pergjigjeni Zotit ?
As Satanai nuk do t'ju dale ne mbrotje.Ai do t'ju tradhetoi keqazi.
Pra Anastasio Janullatos....ku po e coni shpirtin? Perse ia keni shitur Satanait?
Duke krijuar oraganizata te zeza qellim keqe ndaj shqiptareve e duke i mashtruar ata jeni zhytur i gjithi ne llucen satanike ku nxenesi juaj na akuzoi ne, qe jemi ne vendin tone dhe nuk po i bejme keq askujt.
Kujdes edhe me camet zoti Anastasios Janullatos, perpiquni sa me shume qe te fshini nga historia edhe krimin masiv cam qe juve si anetar i organizates satanike e dini shume mire kete te vertete.
Pikerisht nga kjo e vertete nxenesi juaj Anatasios Janullatos, i beri bisht nje bisede te lire dhe te sinqerte.
Atij iu permend edhe emri i Zotit dhe ai iken ashtu sic ikin djajte nga frika.
Keshtu e keni edukuar ate njeri?
Apo me qe i kujtova se eshte i pari qe tallet nga ju dhe, ju i dhate urdher qe te mos shkruaje me ne kete forum.
Kur dikuj i kerkohet dicka me emrin e Zotit dhe ai iken do te thote qe eshte ne sherbim te se keqes satanike
Ashtu sic jeni ju Anastasios Janullatos.
Modifikuar nga kontinenti datë 21/10/2005 ora 05:24
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|