Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Ekziston racizmi ne shqiperi???
Gjithsej 32 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Perderi sa im e ka bere vite me pare Angel do e beja edhe un...

ste kuptova kush e ka bere?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 22:35
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Im ate Angel, dhe ajo femer eshte me e bukur dhe shume me e zgjuar se un...

Megjithate Angel, tema nuk ka te bej me mua, un kam 15 vjet qe jetoj ne nje shtet tjeter, qe ndoshta eshte shume me pak racist se sa ai i joni...

Jam rritur gjithashtu qe ne shqiperi me nje fryme tjeter... e sinqerisht ndjehem shume me ne paqe dhe e kompletuar me kete fryme dhe me kete tolerance qe me karakterizon, edhe pse ka raste qe me duket vetja si e ardhur nga ndonje bote tjeter, aq me teper kur lexoj dsa gjera qe nuk arrij ti kuptoj fare...

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 22:43
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Me shokojne disa shkrime!!!

T'i vleresosh njerzit sipas paraqitjes se jashme, se jane te zi, kuq, verdhe, te shendoshe ose te dobet, me duket absurde...

Agata mua me shokon kjo qe lexoj nga ty sepse ketu te pakten ne kete teme ska nevoje per te qene ajo qe sje ...sepse dhe ti vete e din qe njerezit ne kete shoqeri qe jetojme dhe ne ate qe do te vije do te vleresohet gjithmon nga paraqitja dhe nga ngjyra e lekures mund te jemi 10 ,100,1 milion qe e mendojme ndryshe por shumica mendon kshu .Shejtanja thote qe si duroj por punon nga halli dhe te besoj sepse kur drejtoresha kur punoja ishte me e tmerrshem dhe me raciste si Hitleri kunder Romeve kur vinte puna per te marre fondet hiqej si nene Teresa ...pra dhe nje njeri qe hiqet sikur i do ne nje moment te caktuar e ben sa per sy e faqe.

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 22:45
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:

wooow sma kishe treguar ket gje po ta dija sdo te beja ate pyetje ; nejse me pelqen qe ti e mendon keshtu te pergezoj

po moter e vella nga kjo martese a ke?

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 22:46
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:

Agata ne rradhe te pare te kerkuar falje se ndoshta padashur me fjalet JEVG ,ZEZAK ROM te kam lenduar (dhe pse me sa lexova ste ben pershtyje aq shume) por skam deshire te lendoj njeri qofte dhe pa dashur ... te pergezoj per guximin qe pate dhe tregove nje gje te tille jo te gjithe e kane ...

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 22:52
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

LE TA LEME JETEN TIME PRIVATE JASHTE FORUMIT.

Une nuk kam pse lendohem Bionde... Se ndryshe nuk do e kisha thene, e kam vuajtur si cdo person tjeter, kurse sot e pranoj, dhe me duket gje e bukur...

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 23:00
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

mulate... che meraviglia

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 23:02
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
LE TA LEME JETEN TIME PRIVATE JASHTE FORUMIT.

Une nuk kam pse lendohem Bionde... Se ndryshe nuk do e kisha thene, e kam vuajtur si cdo person tjeter, kurse sot e pranoj, dhe me duket gje e bukur...

Agata dhe une per kete te kerkova falje se padashur preka jeten tend private...kaq per te tjerat une e dhashe mendimin tim ...

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 23:03
erious
.

gjithesesi, nuk eshte fai yt bionde qe ngele ty kerku falje na kepute gjunjet ti ashtu site shumtit e ke natyrale, pra sic e shpreha dhe me lart eshte dicka biollogjike natyrale e njerit... ashtu sidhe agata qe e pranon ate fjale, dhe kjo ben pjese ne natyren e saj, ti qeke per tu gjujt mi agata, kot kam hudh grepat nga tulipani un

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 23:15
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

megjithate, sinqerisht un (s'di ju te tjeret) kur futem ne diskutim ne tema te tilla fjala jevg (ne mungese te bagazhit te gjuhes shqipe) diskutohet per zezak, afrikane, e arab (race me e poshter s'ka)... e jo per mulatet e shqiperise, mendoj se eshte keshtu edhe per te tjeret

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 23:22
Ora tani: 18:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 32 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Ekziston racizmi ne shqiperi???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar