amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949
|
Eshte e cuditshme kur lexoj shkrimet e Prishtinalies qe ia fut kot e me kot topit duke i futur te .gjithe ne nje kalem.Fenomeni qe sjell ajo ketu zakonisht eshte e udhes te ndodhi ne Kosove dhe ne Shqiperi motra jane paksa te ndara punet .Psh nuk ka grua qe pret burrin duke e ditur se ai ia dredh, te ne ka ndalu beg se ka hendek,jo ashu me sy myll si thu ti ene pastaj menoni per plumbin ballit se ia dedikoni jeten nje njeriu qe qe se njifni fare edhe prisni mrekulira.GABIM FATAL.
Ti beterre te te kisha afer do te te ndihmoja si te dilje nga kjo situate.Ndoshta egziston dashuria nga ana jote se dyshoj fare por ne cfaredo niveli kulturor (pa ofendime te lutem me kupto te flas si motres sime) qe mund te kete i dashuri jot akti i ketij te fundit nuk justifikohet fare e kupton ti apo jo? Une e di se ti se kupton por do te te beja nje sugjerim te rrije disa kohe larg tij dhe te merreshe me shoqerine tende e te provoje te dilje out me ndonje djale tjeter per shoqeri e do te shihje se ti meriton shume e shume gjera qe jeta ty ska pasur mundesi te ti ofroje pasi ky djali i martuar ti ka zene te gjitha rruget.
Ai eshte mekatar pamvaresiht nga situatat,mekatar ndaj teje ne rradhe te pare pastaj me gruan e tij.
Mendon se do ta lere ai gruan per ty?
ASNJEHERE MOTER E DASHUR!
Pse mendon se ai te do?Pse smendon se ai po te donte ty do te te conte te shpia e tij ku i ka prinderit edhe pike muhabeti,une mashkull jam vete dhe kam marre ate qe dua une dhe jo ate qe larg qofte te me impononin familjaret,se ska dashuri aty e kupton ti apo jo?
Me gjithe zemer te them se nje dite do te behesh pishman por hiq dore sa nuk eshte vone bile kur te krijosh famlijen tende do te te vi keq pse e ke lene veten ne ate pozite ku tjetri te perfitoje nga sinqeriteti jot.
Ai e krijoi te veten per arsye qe skane emer tek une personalisht,tani krijoje dhe ti dhe do te shohesh dallimin se sa shume do te te intersoje ty ai apo burri jot qe te fal gjithcka, te fal jeten e tij, te fal femije, te fal zemren,te fal ngrohtesi te zbukuron jeten.
Provo te besh kete gje dhe do ta kujtosh keshillen tone qe te duam te miren.Gjeje kurajon ku te duash nisja duhanit dil shetit shko neper mbremje shkruaj pikturo kendo bej cmendurira derisa te gjesh veteveten.