Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Kotke e dashur, dashuria nuk tingellon asnjehere fallso.
Dje pata nje frymzim te llahtarshem, shkrova nje poezi shume te gjate dhe shume personale dhe kur po e postoja ne forum se ç'fare bera ne kete tastiere te bekuar nuk e mora vesh por ama poezine e humba - ndoshta ishte shkruar te mos postohej keshtuqe vendosa te shkruaj vetem keto rreshta qe jane dhe thelbi i poezise qe me humbi, iku, nuk e mora vesh se ku????

Mundohu ta shkruash prape ate poezine pleshtja ime, qe te qetesohem edhe une edhe ti bashke.  Ndofta na ndihmon diaboliku

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 19:48
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha Zani
Si te filloj te i kujtoi ditet e mia pa Ty! Ty qe ishe rrenje e zemres per nje kohe jo te shkurt ...nuk mundem lehte te harroj per cdo dite po te kujtoi !
Ti erdhe pa pritmas dhe ndertove nje fole ne mua ...gjithcka rrodhi spontanisht ne mes nesh ...ishte Dhembshuria qe me njohu me Ty ,ishte Dashuria qe me lidhi fort afer teje ,dhe krejt ne fund Meshira per Ty !
Ti erdhe edhe zbraze gjithe dhimbjen e fatiit qe jeten ta kishin renduar jo pak!!!...,mbeshtete koken ne kraherorin tim dhe denesje me lot !...ata lot me preken ne palc te shpirtit ,forca e shpirtit tim ishte e gatshme per te ndihmuar,por mundesite ishin zero!Kur kujtoi gjithe storien tende me duket pak te bej skenar filmi apo edhe roman te shkruaj ...jo me pak faqe !Jo jo shume e vogel me duket faqja te shkruaj per Ty ...te shkruaj se sa te deshta...e dij qe edhe me deshe ...me gjithe se per hire te reales u permbaje fort !! ndoshta eshte cmenduri sepse sot me duket se ka pak dashuri te kristalta siq ishte e imja per Ty, dhe e jotja per mua !!Por ishin ne kohe te pa kohe per te Dyte  shpirt ...asnje here se thash por kjo dashuri na kishte hije te dyve sepse kishim shpirtra binjake me dukej !!....sa veshtire e kam te kujtoi ditet e bisedave tona...ditet dhe mengjeset kur Ti ne nje qoshe te dhomes me prisje te vija une ....Ti filloje ngjarjen e tragjedise tende qe vetem shpirti Yt dinte te vuante ne ate menyre ....e se bashku me Ty derdhja lot dhe une ne nje kend te zyres sime! me gjithe faktin e vuajtjeve tuja qendroje e forte dhe ishe shume larg depresionit ...cdo shkrim i joti mua me prekte shume thell ne shpirt per arsye se nuk dinin te tjeret se kuj i dedikohej ...ndersa une e dija se cka permbante brenda ! Ditet e mia pa Ty edhe pse je ne jete dhe frymon jo shume larg meje i kam te veshtira...per jete do te te kujtoi karakterin,qiltersin dhe kristalizimin qe ke ne vete ...do te te ruaj dhe lutem per Ty dhe shendetin tend fort....rende shume rende i perjetoi ditet pa Ty !!

Fort te Puthe !

wwaaaww ..

sa shume me bere te lotoj ZANI dhe me lehtesove nga nje brenge e madhe ne skutat e shpirtit tim.  kete desha sot te qaja e te qaja pa pushim.

thanks

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 20:15
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Pershendetje Pleshtja!

Here tjeter nqse ju vjen frymezimi derdhe muzen tende te sinqerte ne nje leter me shkrim dore.Duke e shkruar me dore,poezine ose edhe nje rresht proze ,ajo cope leter behet teper e vlefshme jo vetem per nje moment,por pergjithmone,ose beje save perpara se ta postosh.Edhe mua me ka ndodhur keshtu si puna jote.Kam qene i frymezuar dhe kam shkruar te pakten 30-35' dhe kur kam dashur ta postoj me eshte zhdukur pa gjurme.Jam merzitur sa s'thuhet por kam nxene mend.

respekte

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 20:19
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Pershendetje Pleshtja!

Here tjeter nqse ju vjen frymezimi derdhe muzen tende te sinqerte ne nje leter me shkrim dore.Duke e shkruar me dore,poezine ose edhe nje rresht proze ,ajo cope leter behet teper e vlefshme jo vetem per nje moment,por pergjithmone,ose beje save perpara se ta postosh.Edhe mua me ka ndodhur keshtu si puna jote.Kam qene i frymezuar dhe kam shkruar te pakten 30-35' dhe kur kam dashur ta postoj me eshte zhdukur pa gjurme.Jam merzitur sa s'thuhet por kam nxene mend.

respekte

lere lere vlora se na ikur nje peshk i mire nga duart, nuk besoj ta perserisi me kete gabim pleshtja

si je vlora?

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 20:22
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

wwaaaww ..

sa shume me bere te lotoj ZANI dhe me lehtesove nga nje brenge e madhe ne skutat e shpirtit tim.  kete desha sot te qaja e te qaja pa pushim.

thanks

kotka

ju femrat jeni nje mister i madh ne skutat e subkoshiences suaj!!!!!

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 20:27
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

kotka

ju femrat jeni nje mister i madh ne skutat e subkoshiences suaj!!!!!

Eehh e kemi te shkruar ne balle neve vlora, "F E M R A " a ka fjale me te bukur dhe subcoshiente.  Lum ata burra, qe e kuptojne kete ngaterresen tone dhe TE GARRANTOJ, qe ata qe e kuptojne me te vertete kete lloj ngaterrese, nuk mundohen kurre ta c'mpleksin kete lloj KOTKE

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 20:31
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

IQVLORA Faleminderit.

Te them te drejten un gjithmone i shkruaj frymezimet e mia ne leter dhe kurre ketu ne forum direkt, por dje e zene nga puna gjithashtu dhe nga ndjenjat e hodha ketu direkt dhe duke shpejtuar nuk e di çfare bera dhe me iku ashtu siq na ikun disa çaste te bukura te jetes tone dhe vetem pasi kan ikur mbetemi me gisht ne koke duke qortuar ndergjegjen....

Respekte
P.

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 20:39
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
heshtja e pritjes thinji perendite

I bukur ky varg.

Modifikuar nga amor alucius datë 01/12/2007 ora 00:15

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 23:53
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
TOEL
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 21/05/2007
Vendbanimi: ne pafundesi
Mesazhe: 223

ne ditet e mia pa ty o lol bore po bie cte shkruaj e di vete si jam une ne ato dite e marrosur

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2007 01:07
TOEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të TOEL Kliko këtu për të kontaktuar me TOEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: TOEL Shto TOEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto TOEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Nese ndonjehere do te ndiesh vetem
dhe apatine do ta kesh humbur pa e ditur
kerkom neper ajrin qe te jep fryme
atje do te jem duke te pritur.
Ta dish nuk do te jem per te te falur puthje
pasionin dhe deshirat pas kraheve i lash
do te jem atje per te te dhene supin
qe te mbeshtetesh dhe brengat te qash.
Ta dish -jo se nuk dua
jo se ne shpirt nuk kam deshire
Por qindra here i peshperis vetes
-Ndoshta keshtu eshte me mire.

Ps: Dedikuar ...nejse

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2007 23:18
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar