Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Happy face
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/09/2007 Vendbanimi: europe Mesazhe: 2217
.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
ekstremiste
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ekstremiste :p
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ekstremiste
Citim:Po citoj ato që tha Niqua :p edhe dreq me brire (po beheshin 3 fjale prandaj se permenda)
Citim:Po citoj ato që tha Niqua :p
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil edhe dreq me brire (po beheshin 3 fjale prandaj se permenda) uuu mire se erdhe.. shyqyr qe doli nje online se isha bored..
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil edhe dreq me brire (po beheshin 3 fjale prandaj se permenda)
pse bored mi ... hajd me trego te te heq merzine se per llogje jam e vetmja
sjam e merzitme jo, e vetmuar per momentin ngaqe s'paska njeri online.. ti mire?? pse kaq heret?
mire ja tu bo 100 pune pernjeheresh, ne zyre jam e po fle ne bythe me then te drejten
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mire ja tu bo 100 pune pernjeheresh, ne zyre jam e po fle ne bythe me then te drejten aha dmth na ndane nje oqean vetem
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mire ja tu bo 100 pune pernjeheresh, ne zyre jam e po fle ne bythe me then te drejten