Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
ca nuk mendojn forumistat
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Horoskopi qenka gallate Si nuk kam lexuar me pare nga keto karakteristikat e shenjave
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Horoskopi qenka gallate Si nuk kam lexuar me pare nga keto karakteristikat e shenjave Sidomos ato kombinimet
Citim:Po citoj ato që tha Eria Horoskopi qenka gallate Si nuk kam lexuar me pare nga keto karakteristikat e shenjave
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Sidomos ato kombinimet a do edhe timen
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Sidomos ato kombinimet
Citim:Po citoj ato që tha Eria a do edhe timen Edhe pyet?
Citim:Po citoj ato që tha Eria a do edhe timen
Te kete te drejte horoskopi,t'i besoje valle
Citim:Po citoj ato që tha Eria Te kete te drejte horoskopi,t'i besoje valle Une kam rezerva per "mbylljen"
Citim:Po citoj ato që tha Eria Te kete te drejte horoskopi,t'i besoje valle
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Une kam rezerva per "mbylljen" Mua ajo me pelqeu ...qofsh ti qe je qe s'me le ta bej publike
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Une kam rezerva per "mbylljen"
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mua ajo me pelqeu ...qofsh ti qe je qe s'me le ta bej publike Zere se nuk e ke menduar kete! -.-"""""
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mua ajo me pelqeu ...qofsh ti qe je qe s'me le ta bej publike
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Zere se nuk e ke menduar kete! -.-""""" Une nuk i terheq mendimet si ti C'desha me horoskopin une,lashe lagjen pa gjume nga te qeshurat
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Zere se nuk e ke menduar kete! -.-"""""