Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit... Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 3.40.
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Po cito ate qe tha lost_soul:

Citim:
eshte e zakonshme tek vajzat qe sapo kane zevendesuar ne buzet e tyre qumeshtin e nenes me qumeshtin fund-barkor mashkullor dhe qe ndihen konfidente, te behen arrogante.. cocky i thojne kendej nga jetoj une (ne fakt s'ka lidhje me fjalen cock)...

Me falni qe po nderhyj, nuk dua te bej pjese fare ne diskutimin tuj, desha vetem ti thoja lost_soul qe me te vertete i jap kredit per menyren e tij krijuese ne te shkruar...Brravo.

Ps:Mos e merrni per keq, nuk ka te beje fare me diskutimin.!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 02:08
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
ta ulesh veten ne nivel mashkullor, nderkohe qe per nje mashkull eshte thjesht e natyrshme... 

Mua niveli mashkullor s'me duket ULJE.Ndoshta ti e percepton si te tille,bravo...mgjth,nese nje mashkull mundohet te eprule nje femer me nje fjalor te tille...aha,s'ke gjetur njeriun e duhur per ta bere  

Ate qe ti mund te shohesh si "anger" mund te jete thjeshte nje finese humori e cila te con ty ne "illusion-land"

Na tani nje puthje vellazerore,s'je i keq jo,thjeshte naivitetin tend e keq-perdorin te tjeret

Lezhjani,dhe une i jap kredit,goxha cun .Njeri qe i mbahet bindjeve te tija,edhe nese jane gabim.Komplimentet e mia per kembenguljen  Losto degjo mua,fillo e koleksiono kredite

Mendimi im tjeter i castit:

Jeta eshte e bukur

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 02:09
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

=Shkrujme ne "rroten e lire" apo mbi "rroten e lire"?!=

Asihere s`e kuptova pse brenda nje casti mendja ime pjell milliarda

mendime dhe perfytyrime njerezore apo shtazore;-apo kam rrjedhur....

Kalofshi mire te gjithe.

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 02:44
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Shume dite e qullet , e lagesht dhe e neveritshme.

Jane thjesht mendimet e mija per momentin dhe ju lutem mos u beni analiza te thella, se kane te bejne me motin sot dhe me asgje tjeter.

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 07:01
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Pse ke frike te shprehesh nje mendim casti zemra ime?

Te perqafoj ENGJELLI IM MBROJTES

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 07:32
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
koka me rendon ... megjithate m'u kujtua ligji i ruartjes se energjitse.. asgje s'vjen nga asgjeja, asgje s'humbet,.. gjithatshut m'u kujtua ideja ime e mendimeve te fundme... rrjedhimi...=> te gjithe ne jemi te parashikueshem.,. thjesht perserites.. boring...

mendimet jane te fundme..ok?... flas per mendimet baze jo per pacavuret e castit...
nje njeri eshte konsistent ne nje vend te caktuar dhe kohe te caktuar kur ka te njejtin mendim per njeriun, boten, ambjentin, universin, zotin, te drejtat, lirite etj... mendime baze si keto... te gjitha te tjerat thjesht rrjedhin prej tyre... ironikisht pra nje njeri konsistent behet pak a shume i parashikueshem dhe papagall i vetvetes... (sic u bera une tani duke cituar veten)

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 10:11
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

keshtu flasin mbreterit, jam une dhe jeni ju te tjeret, populli, commoners... qenka tipike ndjenja e madheshtise... qofte mbret i nje populli, qofte mbret i nje mocali virtual...

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 10:48
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Dita sapo ka filluar

do njeri kafe?

Modifikuar nga Klodel datë 24/06/2006 ora 16:43

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 16:29
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

flm Kolodel.une dua nje kafe te forte....pa sheqer....helm fare....dita do te jete shume e gjate sot...

Modifikuar nga tresh datë 24/06/2006 ora 17:45

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 17:35
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
posejdoni
shetites

Regjistruar: 25/03/2006
Vendbanimi: Ne kaosin Kryeqytetas
Mesazhe: 129

Eh ky sezoni i provimeve, nuk do qe nuk do te perfundoje. jam ne nje institucion dhe nja dy computera me tej kam nje mikun tim qe po me trego per nje shokun e tij qe jeton ne Ameriken e veriut dhe qe na ka nje djale te vogel i cili shkon edhe ne kopesht. Ky shoku po me thote se edhe pse ai shoku im emigrant mundohet ti flase here pas here te birit ne shqip, perseri nuk besoj se do te jete kurren ne gjendje t'i spjegoje per hibridin(et) femerore qe mund ti ndeshesh edhe ne forume... Tipike shqipetare, me pak probleme identiteti...eh dreqi ta marre po ai eshte ende i vogel dhenuk mund ta kuptoje se je femer qe urren ose se paku thote se e ben, ne fakt deshmon per fytyren e vertete te problemeve te shumta qe ka. Eh more djali i shokut te shokut tim... e ku mund ta kuptosh ti se ketyre bar-thatave nuk i hyn kurre ne mendje se te qenit i mencur eshte dicka tejet e kundert me sjelljen e disa ciu-ciuve. Eshte i vogel- me thote ky shoku dhe nuk do e kuptoje kurre se gbibi shpesh qendon edhe tek te mencurit te cilet gabojne rende sepse duke debatuar me laraska padshur i bejne ato te bejne figure te mencuarash dhe 'intelektuleshualesh".
Me thote ky shoku im...qe te mos perzihem shume me ...ose me drejt qe ndonjeri nuk duhet te harroje se te gjitha qjerat qe jane me vrime nuk do te thote se nuk jane Wc.

Tung

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 18:14
posejdoni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të posejdoni Kliko këtu për të kontaktuar me posejdoni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: posejdoni Shto posejdoni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto posejdoni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar