Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
e ke gabim, mqs e ke TM une si kam vu ato kuorat,perqio sjam kopjats.
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha tresh e ke gabim, mqs e ke TM une si kam vu ato kuorat,perqio sjam kopjats. chiarooo chiaroo
Citim:Po citoj ato që tha tresh e ke gabim, mqs e ke TM une si kam vu ato kuorat,perqio sjam kopjats.
pse e hoqe me ate beliven sa shpejt hoqe dote nga kredoja yte
Se me vodhe kopjerajtin
ku jane ate ato qe bertasin te varet te varet gjeni nje Anvi Rustem per kete kopjacin
Citim:Po citoj ato që tha tresh ku jane ate ato qe bertasin te varet te varet gjeni nje Anvi Rustem per kete kopjacin Ce duam Avniun ,mjafton dhe Kac Caushi..ai i boni namin perandorit
Citim:Po citoj ato që tha tresh ku jane ate ato qe bertasin te varet te varet gjeni nje Anvi Rustem per kete kopjacin
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
Citim:Po citoj ato që tha GENTI_the_KING po pergatitem per sulm , sonte eshte e premte , keshtu qe................................ Fitimtar mo ,apo u dorezove ?
Citim:Po citoj ato që tha GENTI_the_KING po pergatitem per sulm , sonte eshte e premte , keshtu qe................................
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
..Jeg tror..
Citim:Po citoj ato që tha tresh ..Jeg tror.. Ashu them dhe une
Citim:Po citoj ato që tha tresh ..Jeg tror..
dorrzohem, jo per gja, po keshtu kot