Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo ?? Take it easy .
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo ??
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha lule Take it easy . Hahahahah.. Je me te vertete shume gallate. Po shaj veten neper dhembe.
Citim:Po citoj ato që tha lule Take it easy .
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po shaj veten neper dhembe. . Dmth je e lire te veprosh .
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po shaj veten neper dhembe.
Lul.. urte.
Citim:Po citoj ato që tha lule . Dmth je e lire te veprosh . C'po thua njehere.. bobo lashe nam duke qeshur une..
Citim:Po citoj ato që tha lule . Dmth je e lire te veprosh .
. Cfare po beni tani,tani?! Po shoh nje film me ballista te kanali T... e po behem gati te dal.
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
lulke kur e paske kalu ylberin???
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 lulke kur e paske kalu ylberin??? me byc me shikon re? Ika se me presin , pa ju e keni nterezi. Pacim a+
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 lulke kur e paske kalu ylberin???
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ohooooohhh hapu dhè te futem! Hapu edhe dheu ketej nga une.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ohooooohhh hapu dhè te futem!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Hapu edhe dheu ketej nga une. Vetem mos fillo te shash veten.. ke parasysh.. : Po pi caj.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Hapu edhe dheu ketej nga une.