Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.50.
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Po sikur veprimet e tua te perfshinin njerezit perreth teje?

Po sikur veprimet e tua te perfundonin duke i SHKATERRUAR jeten dikujt?

Po sikur dikush te vdese?

Cfare pastaj?

Si trapin paguani ju, bastarde menefregiste, per ate qe beni ne jete?

BASTARDE!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2010 20:00
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antip@tre@
miStreCe

Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sot ka ditelindjen njera nga miket e mia te ngushta te gjimnazit....I shoh te gjithe tek e urojne ne FB...dhe une nuk po ndihem...Se fale FB te gjithe e dine kur e ke ditelindjen....pervecse ne rastin tim,qe e largova ditelindjen disa dite para,qe te shihja sa veta e dinin vertete...Ato qe quaja shoqet e mia te ngushta asnjera nuk u kujtua...(pervec F. qe nuk me harron kurre,dhe me beri zgjimin ate mengjes me sms e saj te perhershem)... edhe me e lezetshmja kur te shkruajne a thua,gjithcka eshte njesoj...Kane ndryshuar gjerat cupa...jane 4000 km distance .... Edhe ende ketu me dyshimin,po une ta uroj apo jo...une skam nevoje per FB per te mbajtur mend ditelindjet e njerezve qe kam vleresuar perhere....Nuk me ka ndodhur kurre te harroj nje ditelindje...Dhe prape ketu me dyshimin,ta uroj apo jo...????

pse jo
çfar je duke pritur
un harroj gjithmon , esht çudi fakti kujtohem 2 apo 3 dit para
dhe diten kur kan ditlindjen zbraseti totale
gjithse jan mesuar me mua , dhe su ngelet hatri

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2010 20:05
Antip@tre@ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antip@tre@ Kliko këtu për të kontaktuar me Antip@tre@ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antip@tre@ Shto Antip@tre@ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antip@tre@ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@

pse jo
çfar je duke pritur
un harroj gjithmon , esht çudi fakti kujtohem 2 apo 3 dit para
dhe diten kur kan ditlindjen zbraseti totale
gjithse jan mesuar me mua , dhe su ngelet hatri

Se me vjen inat se nuk eshte hera e pare....qe une kujtohem gjithmone dhe shume pak kujtohen per mua... (me siguri ata qe me mendojne verte )

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2010 20:10
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antip@tre@
miStreCe

Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Se me vjen inat se nuk eshte hera e pare....qe une kujtohem gjithmone dhe shume pak kujtohen per mua... (me siguri ata qe me mendojne verte )

se besoj se ata qe s'kujtohen ste duan
un skujtohem asnjiher te thash , dhe per ditlindjen e vllait te vetem
as te prinderve , ka njerez qe s'mund te kujtohen jo s'duan te kujtohen

nejse ti e din e vet puç

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2010 21:43
Antip@tre@ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antip@tre@ Kliko këtu për të kontaktuar me Antip@tre@ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antip@tre@ Shto Antip@tre@ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antip@tre@ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Kot s'them une qe eshte grindavece kjo Eria

Ka tere diten, po-jo... t'a uroj mos t'a uroj... poshte-lart... e gjate -e shkurter

Boh, un i fus nje mendje te lehte qe te çuditen njerzit...

Edhe diçka ne lidhje me ditelindjet. Asnjehere s'me ka pelqyer te me urojne. Diten e lindjes bej sikur jam shume e zenme dhe se ngrej tel per asnje lejne nga 1mesazh dhe ec babe per qafe krrabe

Une qaj se me iken nje vit ato lumturohen me kte fatkeqesi

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2010 02:56
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Po jo mo Cec,nuk kishte lidhje me ditelindjen dilema ime...asaj i shkruajta....por...ka dhe mendime te tjera...

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2010 03:07
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Paska pas prapamendime te paramenduara

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2010 03:37
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Justifikime:

Mengjes, jam zgjuar qe ne pese...

Ka kohe qe, per shak te merzise e stresit me del gjumi kur te tjeret akoma flene. E si pasoje , si te gjithe ata qe zgjohen me heret sec duhet, rri ne nje cep e bej analiza te kota : te veprimeve e mendimeve.

....

Nuk jam tip agresiv, 90% te jetes jo. Jam tip shume i qete, i vecuar e anti social.

Kjo si pasoje e jetes qe kam bere. Shume shpesh, gjate aventures time 10 vjecare ne perendim ndodhi qe, duke qene tip naiv , u dhashe besim njerezve te gabuar.

E pesova per shume vite, deri sa mesova.

Ajo pjese e agresivitetit tim vjen nga hidherimi. Zhgenjimi.

Ketu, ne kete vend, une futem vetem kur kam dicka per te shfryre: Qofte melankoli , zhgenjim apo agresivitet i akumuluar.

E keshtu, ajo pjese e vogel e personalitetit tim , behet e perditshmja ime per ata qe vetem me lexojne e nuk me njohin ne jete.

Eshte thjesht nje "Maske"

Ndryshimi midis njerezve si une dhe hipokriteve eshte qe impulsivet e te pastrit vendosin maska per vetembrojte, pa dashur e jo te perllogaritur.

Te tjeret , bejne gjithcka me paramendim. Per te arritur dicka.Nuk e kuptoj se cfare duan te arrijne neper FORUME me hipokrizine e tyre, por gjithcka varet nga qellimet...
-------------------------------------------

Nejse, ka ardhur koha qe une te zhdukem serisht nga forumet, per ca kohe.

Me duhet kohe per te menduar e per te ndenjur me veten time.

Miqte e mi te vertete, dine se ku te me gjejne e di se ku ti gjej.

Kalofshi mire

"Syrius"

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2010 09:32
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Morfine
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/03/2010
Vendbanimi: ...
Mesazhe: 459

Citim:
Po citoj ato që tha Syrius
Justifikime:

Mengjes, jam zgjuar qe ne pese...

Ka kohe qe, per shak te merzise e stresit me del gjumi kur te tjeret akoma flene. E si pasoje , si te gjithe ata qe zgjohen me heret sec duhet, rri ne nje cep e bej analiza te kota : te veprimeve e mendimeve.

....

Nuk jam tip agresiv, 90% te jetes jo. Jam tip shume i qete, i vecuar e anti social.

Kjo si pasoje e jetes qe kam bere. Shume shpesh, gjate aventures time 10 vjecare ne perendim ndodhi qe, duke qene tip naiv , u dhashe besim njerezve te gabuar.

E pesova per shume vite, deri sa mesova.

Ajo pjese e agresivitetit tim vjen nga hidherimi. Zhgenjimi.

Ketu, ne kete vend, une futem vetem kur kam dicka per te shfryre: Qofte melankoli , zhgenjim apo agresivitet i akumuluar.

E keshtu, ajo pjese e vogel e personalitetit tim , behet e perditshmja ime per ata qe vetem me lexojne e nuk me njohin ne jete.

Eshte thjesht nje "Maske"

Ndryshimi midis njerezve si une dhe hipokriteve eshte qe impulsivet e te pastrit vendosin maska per vetembrojte, pa dashur e jo te perllogaritur.

Te tjeret , bejne gjithcka me paramendim. Per te arritur dicka.Nuk e kuptoj se cfare duan te arrijne neper FORUME me hipokrizine e tyre, por gjithcka varet nga qellimet...
-------------------------------------------

Nejse, ka ardhur koha qe une te zhdukem serisht nga forumet, per ca kohe.

Me duhet kohe per te menduar e per te ndenjur me veten time.

Miqte e mi te vertete, dine se ku te me gjejne e di se ku ti gjej.

Kalofshi mire

"Syrius"

..."Miqte e vertet duken ne dite te veshtira" me ka thene gjyshja ime.
E shprehur kaq banalisht, nuk kishte kuptim per mua, deri ditet kur ditet e veshtira erdhen e miq e vertete u duken, disa qe nuk mi kishte pritur mendja...

Sa shume e lehte qenka te jesh i lumtur, mjafton nga njehere vetem te kthesh koken ne nje drejtim tejter, ose te shtysh nje porte, ate me te voglen...

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2010 14:15
Morfine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Morfine Kliko këtu për të kontaktuar me Morfine (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Morfine't! Kërko mesazhe të tjera nga: Morfine Shto Morfine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Morfine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Lightbulb

Je i lirë përpara diellit të ditës, dhe i lirë përpara yjeve të natës.Dhe je i lirë kur nuk ka as diell, as hënë e as yje. Je i lirë deri edhe kur mbyll sytë përpara gjithçkaje që ekziston. Por je skllav i personit që dashuron, sepse e dashuron. Dhe je skllav i atij që të dashuron, sepse të dashuron.

~~Khalil Gibran~~

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2010 03:49
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen