Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Condordo Qa dmth qo me Eria?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Condordo
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Perpetuo. P me P. Pse-ne e gjen vete ti. Jo po prift. hajt nje kiss dhe per ty
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Perpetuo. P me P. Pse-ne e gjen vete ti.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Dhe une qe kujtova se me puthte vetem mua lol
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Jo po prift. hajt nje kiss dhe per ty Ore mire ti qe po i kiss-ke, po si ishte ajo kiss back? Une back e di qe i thone kurrizit. C'na ngaterron kjo Angeli kshu
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Jo po prift. hajt nje kiss dhe per ty
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Po qe po me joshka qamet ky Prift?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ore mire ti qe po i kiss-ke, po si ishte ajo kiss back? Une back e di qe i thone kurrizit. C'na ngaterron kjo Angeli kshu me mbulu gjurmet prandaj Alegri
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ore mire ti qe po i kiss-ke, po si ishte ajo kiss back? Une back e di qe i thone kurrizit. C'na ngaterron kjo Angeli kshu
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Dhe une qe kujtova se me puthte vetem mua lol Virtuale Ad virtualisht. Shelgu, ma ktheu mbrapsht, pasi putha ca si shume sot. ja per te te hequr merakun dhe nje kisss per ty.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Dhe une qe kujtova se me puthte vetem mua lol
Lodhja do beje te veten...
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Virtuale Ad virtualisht. Shelgu, ma ktheu mbrapsht, pasi putha ca si shume sot. ja per te te hequr merakun dhe nje kisss per ty. Doje me me puth mu mer rezil? Piktor i ha llokumet ti?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Virtuale Ad virtualisht. Shelgu, ma ktheu mbrapsht, pasi putha ca si shume sot. ja per te te hequr merakun dhe nje kisss per ty.
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
I keep trying...!