Regjistruar: 26/11/2005 Vendbanimi: mbi libra... Mesazhe: 3155
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Ahhh moj Tulipani qe me rikujtove keto kenget e dikurshme.... Kjo kenga ka qene prej vitesh kamomili im.... shum e bukur kjo kenga
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Ahhh moj Tulipani qe me rikujtove keto kenget e dikurshme.... Kjo kenga ka qene prej vitesh kamomili im....
__________________ ciò che ci distingue dagli animali e che noi parliamo,sentiamo,pensiamo e amiamo
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Vargje te bukura: Why do you think we should suffer in silence? The heart is broken, there's nothing to break.
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
"......I'll give you everything I am And everything I want to be I'll put it in your hands If you could open up to me oh Can't we ever get beyond this wall...."
__________________ .
Regjistruar: 12/01/2007 Vendbanimi: Secret Garden Mesazhe: 4717
Jam zgjuar me kete sot ne mengjes, ne fakt se dija kush e kendonte por kisha shume pa e degjuar. Ca kenge eshte kjo
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
E papame kenga Tulipani. Kurse kenga e dites time ishte kjo.
Citim:Po citoj ato që tha Eishin-an Kati Dreq ca kengesh ve dhe une qe i lexoj dhe tekstin, shiu me ben me humor te keq
Citim:Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
Regjistruar: 21/02/2004 Vendbanimi: Utopial Mesazhe: 2981
http://www.youtube.com/watch?v=Gyty...feature=channel
__________________ Gjysma e asaj qe shkruaj ndoshta eshte e pa kuptimte per ju, por un e shkruaj qe gjysma tjeter te mund te arrije tek ju. FIRDUSI
Regjistruar: 15/11/2006 Vendbanimi: skela e pare ne evrope Mesazhe: 1763
kushe e di sa here e keni degjuar neper reklama kete kenge
__________________ flamuri yne eshte me i drejti ne bote sepse nuk ka pushtuar asnje...
kjo eshte kenga ime per sot, e kam degjuar nja 100 here .. tallem
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Sikur te ishte kaq e mrekullueshme bota :fluturoze
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!