kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Po te sharat, pse shqiptaret thone "te q... mamin", ndersa aglezet dhe italianet thone thjesht qe ke mamin kurve ("motherfucker" ose "figlio di puttana"), por jo qe duan ta q... vete.
sepse ne te dyja kulturat e degjenruara moderne , nese e ke mamin e bukur do mundohen ta q... gjithesi, dhe kjo llogjikisht nuk te ofendon tjetrin, nese je lindur dhe rritur ne ket kulture kurse ne shqiptaret i bejm njeri-tjetrit kte gje vetem nga urrejtja
haha beja shaka me nje shok amerikan ne californi, kur dilim ne ndonje bar, i thoja gocave qe jam duke fjet/date jetoj me nenen e ktij shokut, kshtuqe teknikisht jam babai i tij. step father! just call me dad, i thoja ktij.hahah, gallat se ky qeshej, disa goca e habiteshin nga kurjoziteti, se ky ishte 22, nenen 40. nga mosha dhe dukej si dicka possible meqe isha rreth 10 vjet me i madh...
pastaj i thoja pse jam ktu ne bar duke pire, mbas pytjes cfar me sjedh ktu sonte: sa beme nje argument me nenen e tij midis darkes, dhe dola me djalin te pijm nje birre, kshtu jemi disfunctional family, por good people ama
amerikant ne pergjithesi kane sense humori te lezetshem, dhe disa goca jane stupid naive, me frymezonin to get creative duke genjyer in this subject, per momentin
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|