Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahah line mo amor per pak desh perfundova ne alasake mbas nje jave qe shikova nje te bardhe ne aeroport desh humba...ja kalova shkelqyshem rikthim per natale imen

Te marrin ne qafe bardhoshet atje. Mora vesh dhe qe lepurushin e kishe alamet bukuroshi, ngjare mamase komplet. Hajdee, c'kam humbur.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 03:13
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Te marrin ne qafe bardhoshet atje. Mora vesh dhe qe lepurushin e kishe alamet bukuroshi, ngjare mamase komplet. Hajdee, c'kam humbur.

hahaha ashtu e kam yll...pergatitemi per Natale

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 03:17
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

se mos vetem ti Amor ............. sa po e qaj une ate parisin
o Cecooooooooooooooo pse nuk me more edhe muaaaaaaaaa

p.s. - do vras vetennnnnnnnnnnnnnnnn

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 03:18
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Glauk, c'ka ngjare?

Bionde, epo fabrika e mire...

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 03:20
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

hahaha o gla mos qaj se po vjen ceci po ve ne gjumet amoret ajo ka ne shume na vdiq me 3 hahahah

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 03:25
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Se mu kujtua dicka tani, duke pire Cigare!

Pse ne ne Shqip i themi: Po PIJE Cigare?

Langjet pihen kurse Cigarja Tymoset!!!

hm... edhe gjermani i thote: Ich Rauche = Une Tymos!

Me sa di, edhe shtetet e tjera Tymos i thojne....pse Shqipja i thote, Pije???!!!

p.s. Mendim casti ne mes te nates

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 04:25
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

çohu Glak e ik fli gjume ......... se more vrejtje nga fabrika neser

naten e mire dhe fundjave te kendshme

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 04:26
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Se mu kujtua dicka tani, duke pire Cigare!

Pse ne ne Shqip i themi: Po PIJE Cigare?

Langjet pihen kurse Cigarja Tymoset!!!

hm... edhe gjermani i thote: Ich Rauche = Une Tymos!

Me sa di, edhe shtetet e tjera Tymos i thojne....pse Shqipja i thote, Pije???!!!

p.s. Mendim casti ne mes te nates

Pardje po vrisja mendjen pse shqip thuhet "po BIE te fle". Ne anglisht thuhet "I fall asleep", por ne italisht nuk thuhet "Sono caduto a dormire".

Po te sharat, pse shqiptaret thone "te q... mamin", ndersa aglezet dhe italianet thone thjesht qe ke mamin kurve ("motherfucker" ose "figlio di puttana"), por jo qe duan ta q... vete.

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 05:10
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

HAHAHAHA BAAA CA PERKTHIMI

UNE THEM PO NDEZE I CIGARE..

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 05:15
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Po te sharat, pse shqiptaret thone "te q... mamin", ndersa aglezet dhe italianet thone thjesht qe ke mamin kurve ("motherfucker" ose "figlio di puttana"), por jo qe duan ta q... vete.

sepse ne te dyja kulturat e degjenruara moderne, nese e ke mamin e bukur do mundohen ta q... gjithesi, dhe kjo llogjikisht nuk te ofendon tjetrin, nese je lindur dhe rritur ne ket kulture kurse ne shqiptaret i bejm njeri-tjetrit kte gje vetem nga urrejtja
haha beja shaka me nje shok amerikan ne californi, kur dilim ne ndonje bar, i thoja gocave qe jam duke fjet/date jetoj me nenen e ktij shokut, kshtuqe teknikisht jam babai i tij. step father! just call me dad, i thoja ktij.hahah, gallat se ky qeshej, disa goca e habiteshin nga kurjoziteti, se ky ishte 22, nenen 40. nga mosha dhe dukej si dicka possible meqe isha rreth 10 vjet me i madh...
pastaj i thoja pse jam ktu ne bar duke pire, mbas pytjes cfar me sjedh ktu sonte: sa beme nje argument me nenen e tij midis darkes, dhe dola me djalin te pijm nje birre, kshtu jemi disfunctional family, por good people ama
amerikant ne pergjithesi kane sense humori te lezetshem, dhe disa goca jane stupid naive, me frymezonin to get creative duke genjyer in this subject, per momentin

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2010 06:03
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar