Regjistruar: 27/09/2007 Vendbanimi: europe Mesazhe: 2217
ora ne doren e djathte ka nje pse, apo s'je ti
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha erious ora ne doren e djathte ka nje pse, apo s'je ti ......... E pra e verejne te gjithe kete. Nuk e kam per mbare ne doren e majte , s'ndihem rehat cuditerisht.
Citim:Po citoj ato që tha erious ora ne doren e djathte ka nje pse, apo s'je ti
__________________ .
edhe dushat e mija e mbajne tek e djathta, ket xhest vetem i kam detyru
Citim:Po citoj ato që tha erious edhe dushat e mija e mbajne tek e djathta, ket xhest vetem i kam detyru ......... Aha,po pse keshtu? Ps: Dushat? Femijet?
Citim:Po citoj ato që tha erious edhe dushat e mija e mbajne tek e djathta, ket xhest vetem i kam detyru
sepse dhe un aty e mbaje p.s. femije un cazzo.. jane nena, po ty s'te njof
shum e bukur... i kam ngulur syte tek qafa e gjat (me pelqen), floket gjithashtu, dhe gishtat pesha, pesedheteetete...?
Bashkangjitje: sol key.jpg Ky file është shkarkuar 32 herë.
My sol's key.
Bashkangjitje: pinaoja.jpg Ky file është shkarkuar 29 herë.
E kam bere pianon si nuse.
Regjistruar: 12/01/2007 Vendbanimi: Secret Garden Mesazhe: 4717
Kati tani qe e nise, bej foto dhe kembet, nga prapa, kapakun etj
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Kati tani qe e nise, bej foto dhe kembet, nga prapa, kapakun etj .............. Kush te tha se nuk ia kam ba?
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Kati tani qe e nise, bej foto dhe kembet, nga prapa, kapakun etj