Regjistruar: 05/02/2011 Vendbanimi: Jazzopolis Mesazhe: 111
Mirese ju gjeta Deb
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman Pershendetje te gjitheve pershendetje bossi
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman Pershendetje te gjitheve
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs po pse me je qepur kaq keq oj!!! me gjej nje ti dhe do ta heq deal??? dhe nuk jam nazist oj! Do ndonje me lule Se duroj dot simbolin nazist,ndoshta dhe sepse jetoj afer tyre
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs po pse me je qepur kaq keq oj!!! me gjej nje ti dhe do ta heq deal??? dhe nuk jam nazist oj!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Do ndonje me lule Se duroj dot simbolin nazist,ndoshta dhe sepse jetoj afer tyre edhe ti....brut me tradhtove....
Citim:Po citoj ato që tha Eria Do ndonje me lule Se duroj dot simbolin nazist,ndoshta dhe sepse jetoj afer tyre
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs edhe ti....brut me tradhtove.... Jane te thella keto pune,po hiqe ate fotoooooooooo
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs edhe ti....brut me tradhtove....
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Se duroj dot simbolin nazist,ndoshta dhe sepse jetoj afer tyre pse moj eshte swastika ka histori 3000 vjecare qe ta dish
Citim:Po citoj ato që tha Eria Se duroj dot simbolin nazist,ndoshta dhe sepse jetoj afer tyre
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pse moj eshte swastika ka histori 3000 vjecare qe ta dish Une e lidh vetem me nazizmin
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pse moj eshte swastika ka histori 3000 vjecare qe ta dish
Citim:Po citoj ato që tha Eria Jane te thella keto pune,po hiqe ate fotoooooooooo eh popo te gjithe me nje vrime i bini fyellit....foton harroje nuk e heq deri sa te marr ban-in qe meritoj...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Jane te thella keto pune,po hiqe ate fotoooooooooo
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une e lidh vetem me nazizmin po ka 100 kuptime me te mira se nazizmi... leje mos e hap si teme ket punen e nazizmit se do fillojme te zihemi prap
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une e lidh vetem me nazizmin
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs eh popo te gjithe me nje vrime i bini fyellit....foton harroje nuk e heq deri sa te marr ban-in qe meritoj... mua me pelqen pervec syve te habisur te atij robit ne foto
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs eh popo te gjithe me nje vrime i bini fyellit....foton harroje nuk e heq deri sa te marr ban-in qe meritoj...