Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Bota e librit > cili eshte libri i fundit qe keni lexuar.. Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 101 faqe: « E parë ... « 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Lexova "une jam e kuqja". Nobelist? Po pse nobelist? Sepse nje musliman ka marre guximin te hyje neper analiza te thella, dinake, shpesh te bukura, nganjehere shume te bukura deri gjeniale te kuranit dhe botes islame?

Per origjinalitetin? Ndoshta po.

Per mjeshterine e fjales dhe llafollogjine qe shpesh arrin deri ne logore? Ndoshta.

Kushedi? Mua disa here me erdhi nder mend qe ta hedh gjekundi dhe prape e lexova, madje disa here duke u befasuar dhe entusiazmuar ne kufijte e maksimales nga aftesia e cuditshme e ketij autori.

Ngjarja? Ku kishte ngjarje aty. Nje i mbytur, nje piktor miniaturist, dhe nje dashuri e tipit "ne kohen e koleres".

Gusto-gusto kjo dynja, xhanem.

PS Perkthimi? Bloze, ta shpifte.

shyqyr the dicka te hairit ne jeten tende forumiste. :p

mbas cdo faqeje ndihesha e tunduar ta hidhja tutje librin por nuk me linte sedra demek e fillova e duhet ta mbaroj plus kushedi ca faqe me tutje do behet interesant. pfff humbje e kohes time.

anyway, aktualisht e kam zene me virginia woolf...po i lexoj biografine. She used to be quite the rebel.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2009 23:38
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Nje liber te cilin se kam perfunduar akoma qe flet mbi PSYCHANALISE-en.

Tregon ne menyre shume te thjeshte jeten tone reale dhe si shume gjera jane te lidhura me nevrozen...tregon fare qarte qe jemi ne ata qe i komplikojme gjerat, nqs cdo gje e marrim me pak optimizem, bota do na duket ndryshe...
Nje fjali qe mu ngulit ne mendje eshte; (ndoshta ju ndihmon edhe ju)

"Mos neglizhoni familjen tuaj.Mos mendoni se duke u treguar simpatike, te dashur, te sjellshem me njerzit jashte saj dhe te pakuptuar brenda,ju mund te gjeni lumturine.
Vetem ne familje ju mund te mesoni se cfare eshte lumturia".
"Mos t'ju impresionoj asgje e huaj".

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 00:33
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Gjuetari i balonave

Eshte hera e dyte qe e lexoj. Per here te pare e lexova ne versjonin frengjisht, Les cerfs-volants de Kaboul , kurse kete here po e lexoj ne versionin shqip... Nuk di, por e ndieva me shume heren e dyte...

Nje liber vertet fantastik, i pa harrueshem, i jashtezakonshem... qe me beri ta mbaroja per dy dite...
Eshte bere edhe film, me sa lexova ne fund te librit por filmin nuk e kam pare...

Mesazh i vjetër 27 Tetor 2009 15:43
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Re: Gjuetari i balonave

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Eshte hera e dyte qe e lexoj. Per here te pare e lexova ne versjonin frengjisht, Les cerfs-volants de Kaboul , kurse kete here po e lexoj ne versionin shqip... Nuk di, por e ndieva me shume heren e dyte...

Nje liber vertet fantastik, i pa harrueshem, i jashtezakonshem... qe me beri ta mbaroja per dy dite...
Eshte bere edhe film, me sa lexova ne fund te librit por filmin nuk e kam pare...

...

O sa zili ta kam o Agata ,sepse ma kane rekomanduar edhe mua, por nuk kam mundur ta lexoj.

Une tani jam duke lexuar " Emri i trendafilit" te Umbero Ekos , por romanet policeske  nuk jane ne shijet e mia dhe ky i Ekos nuk po hyn fare ne zemer te them te drejten. Gjithsesi ,vitin para e kam.:p

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 23:32
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Nje fjali qe mu ngulit ne mendje eshte; (ndoshta ju ndihmon edhe ju)

"Mos neglizhoni familjen tuaj.Mos mendoni se duke u treguar simpatike, te dashur, te sjellshem me njerzit jashte saj dhe te pakuptuar brenda,ju mund te gjeni lumturine.
Vetem ne familje ju mund te mesoni se cfare eshte lumturia".
"Mos t'ju impresionoj asgje e huaj".

sa me pelqeu kjo fraze edhe mua, if you work hard within your family I think you are going to have excellent results in the outside world too.

Sa per temen kam lexuar "WIRED" BIOGRAFI E XHON BELUSHIT holly crap

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 00:22
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

sa me pelqeu kjo fraze edhe mua, if you work hard within your family I think you are going to have excellent results in the outside world too.

Sa per temen kam lexuar "WIRED" BIOGRAFI E XHON BELUSHIT holly crap

Pershendetje Kotka!!

Ne rradhe te pare te uroj mirsearrdhjen ne forum...Je vertet shume e mire.Mungesa jote u ndie.(te pakten per mua).

Keto fjale i ndjej vertet sepse ne realitet i jap shume rendesi familjes...familja eshte BAZA ku mund te mbeshtetemi dhe sidomos ne momente te veshtira te jetes...
Te gjithe te duan kur jemi te mire,te bukur dhe me xhepin plot...njeriun shikoje ne raste te veshtira...

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2009 01:35
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Te gjithe te duan kur jemi te mire,te bukur dhe me xhepin plot...njeriun shikoje ne raste te veshtira...

dhe ne keto raste eshte vetem familja qe te qendron prane, trust me.

Une besoj kaq shume ne unitetin e familjes, bekuar qofshin ata qe e krijuan...

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2009 18:17
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

po ri -lexoj historine e Shqiperise nga Zhan Klod Faveirial

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 20:20
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

pershendetje

kam dy ore qe po lexoj kete librin e Rudina Xhunges,e meqe iu futa valles po mendoj qe sapo te dal tani nga forumi te vete te blej sikur edhe vetem te lexoj fundin,ta di si mbaron--eshte here e pare qe lexoj keshtu nje liber pasi tek ata qe kane flete direkt mbas titullit patjeter lexoj fleten e fundit e me pas/normalisht/filloj leximin e librit nga fillimi.

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 21:26
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Re: pershendetje

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
kam dy ore qe po lexoj kete librin e Rudina Xhunges,e meqe iu futa valles po mendoj qe sapo te dal tani nga forumi te vete te blej sikur edhe vetem te lexoj fundin,ta di si mbaron--eshte here e pare qe lexoj keshtu nje liber pasi tek ata qe kane flete direkt mbas titullit patjeter lexoj fleten e fundit e me pas/normalisht/filloj leximin e librit nga fillimi.

Vertet e ke?!

Aman ore djale se ta tregoj une...une e kisha ne shtepi kaq vite dhe se dija...

Perfundimi eshte si cdo gje e bukur...me fund tragjik...

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 21:55
Ora tani: 10:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 101 faqe: « E parë ... « 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Bota e librit > cili eshte libri i fundit qe keni lexuar..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar