posejdoni
shetites

Regjistruar: 25/03/2006
Vendbanimi: Ne kaosin Kryeqytetas
Mesazhe: 129
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Beh, mendoj se truri i njeriut ka dy versione, normal mode dhe learning mode. Une tani jam ne learning mode.
Por... kur kthehem prapa, e kuptoj qe dhe ato vajza te dala per here te pare nga autoriteti i familjes jane ne learning mode. Dhe ja pse autoriteti familjar eshte i rrezikshem. Sa me shume te mbash nje femije mbyllur, aq me shume do kthehet ne learning mode kur te dale jashte. Dhe aq me shume e ardhmja varet nga impakti qe ke ne learning mode.... Prostitucioni nuk eshte nje dhune e vazhdueshme, por nje menyre jetese e mesuar ne learning mode. Amen femra.
mendoj se mendoni krejtesisht gabim i nderuar Fajtori. Se pari truri nuk mundet kurresesi te jete ne versione pavarsisht formave dhe ndryshime antropologjike dhe morfologjike. Se dyti flitet se truri ka nje produkt qe quhet ndergjegje dhe qe eshte instanca me e larte e psikikes se njeriut (homo sapient)
Nese do te egzistonte forma "learning mode" e propozuar pre jush , ne me te shumten e rasteve i binte qe ju te ishit ne pozitat e formes habitore dhe duke drejtuar pyetje (flas per forumin).
persa i perket asaje forme qe ju quani "version normal" druaj se do te qe nje "arritje" dmth nese ju do te kishit miresin qe karakterizon liderat dhe do te na thoshit se c'kuptoni ju me "normale".
Psh: ju jeni lider i Administratoreve dhe sipas nje logjie te thjeshte i bije qe te jeshe ne "normale" sepse ju beni si ju thote mendjerregullorja juaj...rrjedhimisht nuk besoj se jeni nie learning mode.
PSh , pa dashur te fyej kerekend dhe me te drejten e opinionit te anetarit te ketij forumi une kam mendimin se ju jene me nje nivel te ulete ne ate qe quhet koeficenti i inteligjences, i varfer dhe kopjac ikeq ne ate qe quhet fjalor, frazeologji dhe artikulim i mendimit, si dhe me nje nivel shume te ulet intelektual.
Si pronar i FH-se duhet me mire te beni sehir sepse ka gjasa qe learning mode nese e merrni seriozisht tju nxerre nga kllapia e injorances dhe idea e pronesee se mendimit dhe superioritetit te tij (vlere te cilen se paku ne kete jete nuk do e keni privilegjin ta keni)
PS: Opinioni im eshte tejet personal dhe nuk e kam vetem me Fajtorin per edhe me tufen e tjere te fajtoreve.
Rsespekte per shokun tim qe me qe me shaka e quaj FAIK
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|