Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
M.C Ndonjehere pyes veten , nese ka antare qe nuk e dine qe ky forum ofron dhe chat te vecante pa qene nevoja te chatosin ne forum tere kohen? A hyn ndonje ne chat?
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Skam mendime. I kam fut ne furre dhe po piqen
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Skam mendime. I kam fut ne furre dhe po piqen U poqen.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Skam mendime. I kam fut ne furre dhe po piqen
Kujdes se mos te digjen si pilafi im.
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
me myti stomaku kam hanger shume po me plas
Citim:Po citoj ato që tha Piktor U poqen. U poqen e u hangen Deb* po cer ke ba mi goce, i le kalamjate pa pilaf Hajde te jap une ca Pommes, se poqa shume
Citim:Po citoj ato që tha Piktor U poqen.
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Sa mire qe skam temperatureneser per qef ne durres
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Ja maji erdhi perseri
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Do doja te vizitoja le catacombe dei Cappuccini ne Palermo. Mesiper Rosalia Lombardo, foto recente. Kur krahason mumien me nje foto te '95 duket qarte qe po dekompozohet. Me tromakse me ate foto miii
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Do doja te vizitoja le catacombe dei Cappuccini ne Palermo. Mesiper Rosalia Lombardo, foto recente. Kur krahason mumien me nje foto te '95 duket qarte qe po dekompozohet.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Ja maji erdhi perseri Erdhi java tjeter iher
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Ja maji erdhi perseri