Regjistruar: 31/08/2004 Vendbanimi: TIRANE Mesazhe: 180
Ne shtepine tone.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 05/10/2004 Vendbanimi: SHBA Mesazhe: 18
Ok gjejeni kete "Po me djeg xhani o komisar"
__________________ Invite her in send her back out with my DNA in her mouth
Regjistruar: 24/10/2004 Vendbanimi: tirona re_lapraka_ali demi-kjo osht tirona jon... Mesazhe: 163
Citim:Po citoj ato që tha Ajrori Ne shtepine tone. Jo, nuk eshte ajo. Behet fjale per teater.......
Citim:Po citoj ato që tha Ajrori Ne shtepine tone.
__________________ Durimi eshte nje virtyt prej te cilit shqipetaret kane fare pak ose aspak.
Citim:Po citoj ato që tha Pogradecari89 Ok gjejeni kete "Po me djeg xhani o komisar" "Partizani i vogel Velo"
Citim:Po citoj ato që tha Pogradecari89 Ok gjejeni kete "Po me djeg xhani o komisar"
Regjistruar: 20/12/2003 Vendbanimi: danimarke Mesazhe: 900
Citim:Po citoj ato që tha gagaci "Po ku e gjete xhanem, ...... ku e gjete te birin e ........ qe une jam betuar t'ja fus kembet ne nje kepuce..." Mos eshte gje pallati 176?
Citim:Po citoj ato që tha gagaci "Po ku e gjete xhanem, ...... ku e gjete te birin e ........ qe une jam betuar t'ja fus kembet ne nje kepuce..."
__________________ Dite me te mira pasketaj vine shkoi erresira
Regjistruar: 17/11/2004 Vendbanimi: USA Arizona Mesazhe: 1455
Citim:Po citoj ato që tha Pogradecari89 Ok gjejeni kete "Po me djeg xhani o komisar" Shtigje Lufte
__________________ The game of life is hard to play, I'm gonna win anyway....
E gjeti gagaci velua eshte
Shiko Besnik po u beka dasem aty Ehhh martohet dynjaja
Citim:Po citoj ato që tha durrsak Shiko Besnik po u beka dasem aty Ehhh martohet dynjaja "Udhetim ne pranvere" E mer plak
Citim:Po citoj ato që tha durrsak Shiko Besnik po u beka dasem aty Ehhh martohet dynjaja
Regjistruar: 27/02/2003 Vendbanimi: gjithkund e askund Mesazhe: 174
O.k. gjejeni kete: " Cuk ti do me vdesesh mua".
__________________ Njerez te mire jane ata qe vetem e mendojne ate qe te tjeret e bejne me gjithe mend.