Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kjo qe kam me mjafton Si e kalove te shtunen ? Lene mos ma kujto vare-vingu me rane kembet Ti ca bere flori?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kjo qe kam me mjafton Si e kalove te shtunen ?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
shoping dje ...kurse sot shyqr qe me zgjoi zilja e telefonit se do me zinte dreka ne krevat.... si eshte koha andej?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shoping dje ...kurse sot shyqr qe me zgjoi zilja e telefonit se do me zinte dreka ne krevat.... si eshte koha andej? Gri & ftohte. A mund ta dime se kush te zgjoi?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shoping dje ...kurse sot shyqr qe me zgjoi zilja e telefonit se do me zinte dreka ne krevat.... si eshte koha andej?
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Lene mos ma kujto vare-vingu me rane kembet Ti ca bere flori? Un ultra kalove nje te shtun super Bjonde uroj dhe per ty te njeten gje Me zgjuan disa mendime Ca planesh ke per sot?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Lene mos ma kujto vare-vingu me rane kembet Ti ca bere flori?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
S'kam plane per sot. S'egziston agenda per mua sot e du pushim total! Po ti ca do besh?
Kam shum pune, blevanje dhome gjumi BORA e po liroj dhomen demain vijn ta montojn Je tu ardhe tme japesh naj dor mi?
jo se tregoj se e kam sekret mbas drekes me familjen them te punoj se lash nam do m pushojne nga puna .... keni njeres sot per dreke ?
Na vdiqen Lule, bej nje zile e direkt erdha Ca sajut per dreke,?
ja sa ti shkembejm Pica et la salade per kollaj E toi?
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
1 birre sa gjuhe te huja zoteron?