Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Ok me kane tallur per faktin qe une se njihja kete kengen, tani qe e njoha dua dhe une nje kenge me emrin tim :p
Procedura eshte e thjeshte: behu dashnorja e nje 40 vjeçari te martuar, mbaj kete gjendje per ca vjete dhe ne fund perballu me keqardhjen ohh sa te madhe te individit ne fjale kur e divorcoi gruaja.
Ja nje kenge tjeter te ketij tipi, dedikuar Raphaël; ky te pakten ja vlente edhepse djali i ish te dashurit te Carlas.
Perballemi! Cdo dite perballemi me njerez tek te cilet shohim gjera qe duhet dhe duam t'i ndryshojme. Luftojme per ndryshimin dhe per nje lustrim te karakterit te tyre. Ka momente qe e bejme aq personale kete lufte ,saqe e shohim edhe si nje sfide personale. Fitojme? Po ,jo, ndoshta!? Kjo s'ka aspak rendesi. Rendesi ka qe luftojme per ndryshimin!
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius
Procedura eshte e thjeshte: behu dashnorja e nje 40 vjeçari te martuar, mbaj kete gjendje per ca vjete dhe ne fund perballu me keqardhjen ohh sa te madhe te individit ne fjale kur e divorcoi gruaja.
Nuk dua te gjykoj njeri se do gaboja, por jam e mendimit se lidhjet e konsumuara e qe vazhdojne per force zakoni jane te destinuara te vdesin e personat e trete jane vec katalizatore qe pershpejtojne kete reaksion. Gjithsesi ne vend te tij mund te ishte cdo kengetar tjeter ... ajo qe doja une eshte te isha frymezimi per dike e kush njeh te pakten dhe nje njeri qe krijon dicka e di se frymezimin s'ta jep kushdo
ok kenga qe me ka shoqeruar sot ne mendje ka qene kjo, i adhuroj si cift.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
ps. Kati titulli i kenges tende me kujtoi ... se di pse une s'arrij te kem nje kontakt shume te thelle me njerez qe kane syte blu mahhh se kam kuptuar asnjehere
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Hmmmm vertete Tulipani? Ndersa une ka momente qe i them vetes: - Si nuk me dolen edhe mua syte aq blu dhe aq te paster sa te majkos time? Kjo ndoshta sepse me pelqejne femrat qe kane tipare te zeza dhe sy blu. Por gjithsesi i gezohem kesaj pjese vetem momentet kur dal ne diell ,sepse disa njerez me kane thene qe jeshilja e syve te i merr edhe nje nuance blu te piset. Keshtu i takon shume ngjyra ne 2 sy.