Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

po i qep se jane shky....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Janar 2009 21:17
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

po shikoj 182 mail se kam 15 dit pa e hap

Mesazh i vjetër 11 Janar 2009 03:34
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Kshu eshte kur blen puzzle dhe e mbaron per 3 dite.....harron me bo gjerat e rendesishme.....

Kur do mi krysh ato porosite e mia......??

Mesazh i vjetër 11 Janar 2009 04:43
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Kshu eshte kur blen puzzle dhe e mbaron per 3 dite.....harron me bo gjerat e rendesishme.....

Kur do mi krysh ato porosite e mia......??

qe neser mos u bo merak ........................

Mesazh i vjetër 12 Janar 2009 04:13
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

po menoj se sa gomardhek asht kur pin njeriu kaq shume sa kam pi une mram...
kam qit perqafet tan naten, tu ba ku ku nga dhimbja e kokes dhe nga fakti se stomaku nuk pranonte te mbante as ujin mren...ouch!!:p  never again:p
desha me dal dikun me hanger do soup por harrova se kam ardh ne shpi me taxi mram... makina!?!? ishalla i kam mbyll dyert atje ku e kam lene...!!! 

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 02:58
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

Jam bereeeeeeeeeeee paraziteeeeeeeee sot pasdite.

Ka tesh 3 ore qe vetem ha,pi, rri shtrire, degjoj muzike, lexoj tek-tuk ndonje gje neper net dhe shoh fotot e matures. Une nuk kam faj,fajin e ka mikja jeme qe m'i bjen te tana te shtrati.

Po me duket vedi si e seeeeeeeeeemureeeeeeee.:p

ps: Kurti t'kalume :p

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 03:04
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po menoj se sa gomardhek asht kur pin njeriu kaq shume sa kam pi une mram...
kam qit perqafet tan naten, tu ba ku ku nga dhimbja e kokes dhe nga fakti se stomaku nuk pranonte te mbante as ujin mren...ouch!!:p  never again:p
desha me dal dikun me hanger do soup por harrova se kam ardh ne shpi me taxi mram... makina!?!? ishalla i kam mbyll dyert atje ku e kam lene...!!! 

Kurt
Good luck me ate "never again".
Cheers man! My car is still at the shop from a night like that.
Shendeti mbi te gjitha thuaj.

Tani tani po pres shokun e dhomes te vije nga puna sepse me duhet te shkoj ne bookstore te ble my textbooks.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 05:10
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

Kurt
Good luck me ate "never again".
Cheers man! My car is still at the shop from a night like that.
Shendeti mbi te gjitha thuaj.

ooo brother!! we never learn, hehe! faktikisht i kam do birra ne frigorifer dhe po me qesh buza tani qe ndjehem mire.
mbreme po qaja para zotit, vetem ket here m'a kalo shpejt i lutesha nen heshtje...:p
eshte si puna e asaj thenies, "kalova lumin, t'dhefsha kalin" nuk eshte mire kshtu, i'm going straight to hell like this...no good! kshtuqe po e mbaj fjalen, t'pakten per sonte...:p

flm kati...:p 

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 12:57
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Po haj nje bakllava per koke te bakllavase edhe po flas me njonin

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 13:19
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

Fix tani tani po  pres sa e shkarkohen leksionet e sotme nga neti, po kontrollejshen ad. dhe po pres qe te me bijne cajin...

Kalofshi bukur pipell:p

ps: eliz ke nje gabim te vockel te  firma jote.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2009 16:25
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar