Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha se po i perdori edhe une nja 2 qe i kam, por po me dhimbset cifti shume i shaduruar faje devil - angel-tor...LOOL ca po thoje ti kati leshe se snuk e kuptova fjalen shaduruar ma perkthe cike
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha se po i perdori edhe une nja 2 qe i kam, por po me dhimbset cifti shume i shaduruar faje devil - angel-tor...LOOL
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Te dyja Nejse duhet strategji ne keto pune. E dija qe do thoje duhet ndryshim strategjie ... Po nxjerre ndonje foto te Katit ...mbase na japin ndonje vote neve ...kshu si per bamiresi ... Kat
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Te dyja Nejse duhet strategji ne keto pune.
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ca po thoje ti kati leshe se snuk e kuptova fjalen shaduruar ma perkthe cike LOOL LOOL Ti duhet ta kesh perkthy me kohe Angel - lashe, s'ke nevoje per perkthimet e mia
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ca po thoje ti kati leshe se snuk e kuptova fjalen shaduruar ma perkthe cike
Citim:Po citoj ato që tha Eria E dija qe do thoje duhet ndryshim strategjie ... Po nxjerre ndonje foto te Katit ...mbase na japin ndonje vote neve ...kshu si per bamiresi ... Kat hahahahah s'ke ku ti marresh , edhe fcb e kam ba qeros nga fotot...hihihihihihihihihihihihi
Citim:Po citoj ato që tha Eria E dija qe do thoje duhet ndryshim strategjie ... Po nxjerre ndonje foto te Katit ...mbase na japin ndonje vote neve ...kshu si per bamiresi ... Kat
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha LOOL LOOL Ti duhet ta kesh perkthy me kohe Angel - lashe, s'ke nevoje per perkthimet e mia Une jam Angeldevil moj Katilesh po ma perkthe se nuk e di vertet ca do te thote
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha LOOL LOOL Ti duhet ta kesh perkthy me kohe Angel - lashe, s'ke nevoje per perkthimet e mia
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha hahahahah s'ke ku ti marresh , edhe fcb e kam ba qeros nga fotot...hihihihihihihihihihihihi Kam rezervat e mia une ...Qenke bere qerose,une te pashe me floke dje ..
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha hahahahah s'ke ku ti marresh , edhe fcb e kam ba qeros nga fotot...hihihihihihihihihihihihi
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam rezervat e mia une ...Qenke bere qerose,une te pashe me floke dje .. Hahahahahaha shtrig. Si mendon ti e kam problem une te nxjerr foton? por me dhimbsen dyrnjaja moj se nuk do le sondazh pa fituar pastaj....hahahahaha
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam rezervat e mia une ...Qenke bere qerose,une te pashe me floke dje ..
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Une jam Angeldevil moj Katilesh po ma perkthe se nuk e di vertet ca do te thote ok po te jam nje ndihme... lashe = shale ( ato qe ke nxJerr ti ne selamet) shaduruar = ..... ( kete ta po ta gjen amorja virtuale me siguri)..
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Une jam Angeldevil moj Katilesh po ma perkthe se nuk e di vertet ca do te thote
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Eria E dija qe do thoje duhet ndryshim strategjie ... Po nxjerre ndonje foto te Katit ...mbase na japin ndonje vote neve ...kshu si per bamiresi ... Kat Do te kete vene paruke. me mire mos ta veje foton.