Lela ishte nata e pare sonte zemra.Por di te them sa kenge vertete te bukura aty dhe qe do jete realtivisht e veshtire per te zgjedhur me te miren. Pastaj sonte ka kenduar dhe Adelina Ismaili qe ka bere vertete "BUM" me daljen e saj ne skene. Nuk e di a ke mundur ta shohesh online ,por publiku e ka duartrokitur shume.
Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
Ahaaaaaaaaa po ngaqe i shikoja tek programi i se djeles mendova se kjo ishte finalja....sa mbrapa qe qekam.
Nuk i kam degjuar me vemendje. Por ca qe kam degjuar sme kane terhequr shume. te shikojme me pas tani
Edhe e Florit s'ishte keq.
Ja ta shof icik online kete Ismailin se nuk e pash.
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Flori,Elvana deri diku, Soni , Kelly (duet) edhe nje kenge me titullin " E huaja" (s'me kujtohet kengetarja per momentin, por edhe ajo me ka terhequr vemendjen. Ka mjaft kenge te bukura ne fakt. Edhe per Florin kane duartrokitur publiku sa kane plasur. S'kane faj se eshte shume skenik ai..
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Lela ishte nata e pare sonte zemra.Por di te them sa kenge vertete te bukura aty dhe qe do jete realtivisht e veshtire per te zgjedhur me te miren. Pastaj sonte ka kenduar dhe Adelina Ismaili qe ka bere vertete "BUM" me daljen e saj ne skene. Nuk e di a ke mundur ta shohesh online ,por publiku e ka duartrokitur shume.
Po i hidhja nje sy tani ... keta jane kualifikuar gje? Apo si gjithmone ato qe me pelqejne mua jane destinuar te zhduken
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Tulpe sonte merren vesh se kush do shkoje ne naten finale, mbreme nuk eshte dhene asnje rezultat,thjeshte jane prezantuar kenget.
Edhe mua me ka pelqyer qe ne prezantimin e saj te pare kjo kenge ,por le te presim mbremjen e sotme.
Edhe kenga e Olta Boges , qe ka bere edhe hapjen e "Kenges Magjike" eshte e lezetcme.
Kenget kete vit me pelqejne me shume se heren e kaluar. Gjithsesi une shpresoj qe ajo kengetare qe kam ne zemer te mos ndahet pa cmim nga ky event.