Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha al74 edhe kom lind kur pyet per Europen ca nenkupto? evrope pra meqe dhe shqiperi eshte pjese e saj antip jam shkodrane me origjin te pelqe jeta ne shqiperi???
Citim:Po citoj ato që tha al74 edhe kom lind kur pyet per Europen ca nenkupto?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Niqua evrope pra meqe dhe shqiperi eshte pjese e saj antip jam shkodrane me origjin te pelqe jeta ne shqiperi??? Shume, Po ty? Pu sa kurioz qe jam
Citim:Po citoj ato që tha Niqua evrope pra meqe dhe shqiperi eshte pjese e saj antip jam shkodrane me origjin te pelqe jeta ne shqiperi???
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Shume, Po ty? Pu sa kurioz qe jam kam me shume se 20 vite qe jam larguar, kshuqe skam shume eksperience.. per pushime me pelqe... je beqo? hahahah
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Shume, Po ty? Pu sa kurioz qe jam
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Niqua kam me shume se 20 vite qe jam larguar, kshuqe skam shume eksperience.. per pushime me pelqe... je beqo? hahahah E normale Ke naj menje?
Citim:Po citoj ato që tha Niqua kam me shume se 20 vite qe jam larguar, kshuqe skam shume eksperience.. per pushime me pelqe... je beqo? hahahah
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
shtu me ngjan ti per ku e ke l'en me kalu Noël ?
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
kam ndermend te dal sonte.. me kan ardhe ca miq nga londra del fund jave?
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ shtu me ngjan ti per ku e ke l'en me kalu Noël ? Hala se kam da Ti nfranc ?
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ shtu me ngjan ti per ku e ke l'en me kalu Noël ?
Itali. E ke pa Izraelin?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Itali. E ke pa Izraelin? nxuq palestinen ?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Itali. E ke pa Izraelin?
Ate po bej kur do vish ktej ka deti?