Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ELba^GurL
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 27/12/2004
Vendbanimi: live from ma house...hmmm....Y ?
Mesazhe: 250

ca me MUZIK GREKE E........pse ka maru muzika shqiptare kshu

pffffffff te 8ifsha muziken greke un ty ne trunin qe mke ....grekrit sdun tja shofin surratin shqiptarve me biles kan fillu ti ****ojn nje na nje ti na dashke muzik grekesh .....offfffffffffffffff me nane ca ropsh ka kjo toka

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 09:38
ELba^GurL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ELba^GurL Kliko këtu për të kontaktuar me ELba^GurL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ELba^GurL't! Kërko mesazhe të tjera nga: ELba^GurL Shto ELba^GurL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ELba^GurL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
ca me MUZIK GREKE E........pse ka maru muzika shqiptare kshu

pffffffff te 8ifsha muziken greke un ty ne trunin qe mke ....grekrit sdun tja shofin surratin shqiptarve me biles kan fillu ti ****ojn nje na nje ti na dashke muzik grekesh .....offfffffffffffffff me nane ca ropsh ka kjo toka

ej Elba???si te erdhi?

Degjo ti te heq pijen maj vajze, hahahaahhaahah

nejse , nuk du me ba fjale me ty ja!

Mire po me trurin tim ca ke???!!!

ok, naten e mire Elba....vazhdo te pish lol...kujdes fjalorin....

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 09:46
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Ika dhe une tani se do bej dicka per te ngrene. Me grine zorret. Kur ta mbaroj shihemi perseri ,jo per gje por do kemi dhe mezet pastaj. Ika .

Eshi , me fal motra s edhe une po iki!
Nuk me rihet me Elban..eshte ba tap topit e shkreta!
nuk di mu marr vesh me te ja...

darke te kendeshme, dhe te befte mire !

pashimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ju perqafon Helga...
Po i bej i tel Devolliut...keni te fala dhe juuuuu!

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 09:48
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra

isha pishem mar Juventin, sa nuk dija c apo thoja vella!

as un s`du me ua ni emrin grekerve,
po ama kenget i kane klass, te dehin dhe pa pire lol!

hahahhahahha,degjoni,
nese ju shkon menja mu deh, fusni muzike greke dhe jaaaaaaa,
opaaaaaaaaa ju nxe pijaaaaaaaaaa.

hahaahahahahahhha, ju perqafoj te gjitheve,
ju flm per biseden per pijet,
po ik dhe une,
gjume te embel te gjitheve!

KSENIAAAAAAA, suksese ne provime lol!

une neser filloj shkollen, aman,
do ngrihem ne ora 6 te mjesit se e kam larg college-in...

pashim, e mos pini ma se ngeli kamarierja me koke mbi banak,
eshte lodhe e shkreta,
mendoni pak per te....
hahhahahahahaahahahahah(aman ku i gjej dhe une keto filozofira momentale??)

mire mire se te pirit i lejohet me fal

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 09:54
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

NJe kafe dopio kamarier!
A ka ardh njeri sot ketej apo vijne me vone???Mire, mire, boll mi ngule syte ashtu, Kafen e solle???
-Faleminderit!ste besdis po te ulem tek banaku se e kam besdi te rri vetem ne tavoline. Sa te vijne miqte e minj dhe ste shqetesoj me...
-Si the?Eshte kenaqesi per ty???Mire pra meqe e paske kenaqesi degjo te te tregoj nje te forte qe me ka ndodhur...

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 20:46
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Bo bo ca behet mo ku jam un ketu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dursak do te vras , ne kanal me ke hell , po me cmend koka po me ke piva une dje , tradhetare ne kanal me late te flej , mire qe ska pas dhe uje ketu ............................................................po ai ETNIKUsi me la kanal mua se per duresin mo me dalte para se do ta shkrij ...................se mos mora vesh une nga vajten ata!!! une te pi me me ju jo jo jo jo se ben me lipe shtogu ate pun.................qafira..................

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 22:55
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ELba^GurL
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra

ej Elba???si te erdhi?

Degjo ti te heq pijen maj vajze, hahahaahhaahah

nejse , nuk du me ba fjale me ty ja!

Mire po me trurin tim ca ke???!!!

ok, naten e mire Elba....vazhdo te pish lol...kujdes fjalorin....

si me erdhi mu ashu si te erdhi ty me pra qe na lavderon grekerit

pffffffffffffffff ti sdo me ba llafe me mu leqe sdu un i her ne te dush ti

diten e mir nga mua dhe MBAJA mir ne GOJ bibironin e Devollit

ciaoo rrushoo ne FJALORIN do e perdor ashu si mka msu PARTIA

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 22:57
ELba^GurL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ELba^GurL Kliko këtu për të kontaktuar me ELba^GurL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ELba^GurL't! Kërko mesazhe të tjera nga: ELba^GurL Shto ELba^GurL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ELba^GurL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL

si me erdhi mu ashu si te erdhi ty me pra qe na lavderon grekerit

pffffffffffffffff ti sdo me ba llafe me mu leqe sdu un i her ne te dush ti

diten e mir nga mua dhe MBAJA mir ne GOJ bibironin e Devollit

ciaoo rrushoo ne FJALORIN do e perdor ashu si mka msu PARTIA

O elba...Po turp[ moj vajze vjen nga ana e anes dhe na shet biberonat e forumistave ne club si ato kalamajte cigaret...Ne ketu popijme per qejf ti e ke mendjen tek biberonat...Shko tel tema e Erosit se ajo teme te shkon me shume ty

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 23:10
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ELba^GurL
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

O elba...Po turp[ moj vajze vjen nga ana e anes dhe na shet biberonat e forumistave ne club si ato kalamajte cigaret...Ne ketu popijme per qejf ti e ke mendjen tek biberonat...Shko tel tema e Erosit se ajo teme te shkon me shume ty

un faktikisht nuk jam duke shit biboranat e forumeve po ajo vet e ka deklaru

nese KSEINA lale................. do nai i i bibiron ne ti ? si thu

merr nje tjetren e ke falaaaaaaaaas

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 23:12
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

Wink

Bari i thashethemeve

I bukur ky bari hajde le te pijme e gja mos te dijme hahahhahaahahha
Djema lejeni rakine se nuk eshte gja por hajde pijme tekila ose birre kush do birre se kesaj rralle e ka kamarjeri te na qerase hahahahhaha.
Une dua te bej nje loje bilardo kush do losin me mua ai qe fiton paguan ::

-PERSHENDETJE TE GJITHEVE E BUKUR KJO TEME

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 23:31
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar