Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Sa neps kam Djale eshte me siguri. Pyeta konshijen e kam arixhie. Ajo di nga keto pune. Po te ishte vajze ke te vjella.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Sa neps kam
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pse kshu oj! Po na boni gjeloze me me gjith kyt dashni. Oj (themveteipari)
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pse kshu oj!
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Shelgu e jep nr ajo komshia jote? se kam disa probleme...mbase mi zgjidh.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
meqe qeka ashu ashu do jet O lule po ti ca halli ke te keqen?))
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po na boni gjeloze me me gjith kyt dashni. Oj (themveteipari) Aman varja nje cik se u aj ... Po ti shelg ke do, oj ( themidhenetedytet)
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po na boni gjeloze me me gjith kyt dashni. Oj (themveteipari)
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po na boni gjeloze me me gjith kyt dashni. Oj (themveteipari) C'dashni dreqi thu,ajo s'ma shpresh hic Edhe oj,them edhe vete...u bone ti U bere dhe ti mi me shelgun...ta ndreq une...do ankohem
No lule se te kap policia per ushtrim profesioni pa leje. Po na thuj mi ktu, tanet jemi Oj.
sa kurioz eshte ky shelgu te punonte ne ndonje gazet do e mbushte me shpifje bahhhhh))))))
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
E lumtur...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil E lumtur...