cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
|
Citim: Po citoj ato që tha Vizioner
Cecilia, une e di, me sa kam lexuar qe kjo date eshte per te dashuruarit dhe, ska lidhje hic me ato qe thua ti ne fillim te ketij texti: Per femrat qe vuajne etj.e tj.!!!??? Skam si e kuptoj kete. Ska lidhje Clidhje kane femrat e vuajtura ketu me kete date, ato kane diten e gruas apo te nenes!!!!
Ti e di cdo te thash, une spo e kuptoj
S'paske kuptuar me termend asgje ti
Une s'flas ne emer tim vizio. Une kam punuar per ti bere qefin vetes me shume se disa here ne vit
Ore e di ti qe dashuria eshte matematike?!
Ja nqs s'beson po ti numeroj. NJeriu dashurohet vertet kur eshte adoleshent (ose ndryshe moshe sh e re) pra, rreth 16 vjeç. Dashuria zgjat 3 vjet. Mbas 3 vjeteve per te mbajtur partenerin ben 1 femije. Kur femija rritet kerkon divorcin e 1-re. Me vone ri-kerkon dashurine por me 1 kusht: te jete gentleman,te kete rroge te larte,te jete i gjate,& mbi te gjitha te jete i kujdesshem me te. (pra lule çdo mengjes & mundesisht mengjesin ne krevat dite diele) kur ky i fundit nuk i ploteson kto kritere zonja ri-ndahet por kete rast jo me avokat (se keshtu ka qene kontrata) & ri-ri- kerkon perseri princin charmant sepse kjo gje i pelqen dhe kerkon te ndjehet e dashuruar, e adhuruar...kurse une e gjora i kam kaluar te gjithe kto por me nje ndryshim, mbas 15 vjetve dashurine e kam kthyer ne sex...me te njejtin tip. Keshtu qe, matematika ime eshte ndryshe nga te dashuruarit e lumtur!